BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofia

Erstagatan 28B, 5/5tr

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 10351
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu är den här, en fantastiskt ljus 2:a, högst upp i huset, mitt bland takåsarna och med en fantastisk utsikt år två håll. Två makalösa takterrasser där den ena i anslutning till köket i sydvästläge bjuder på sol från lunch och framåt samtidigt som den andra på motsatt sida i nordöstläge låter dig äta frukost i strålande förmiddagssol - minst sagt en hänförande lägenhet där du lever isolerat från stadens brus med himlen som granne!

Bostaden bjuder på stora, luftiga rum med ljusa väggar och fantastiska ljusinsläpp. Stort vardagsrum där rymd och ljusinflöde från flera fönsterpartier med altandörr imponerar. Rogivande sovrum i lugnt läge mot gården, rejäl garderob ger gott om förvaringsutrymmen. Även här finns en utgång till terrassen. Kök i öppen planlösning mot matplatsen och den i lägenheten integrerade hallen. Här finns två altandörrar ut till terrassen. Här har vi ett hem som med sitt höga och insynsskyddade läge inbringar lugn, mitt i staden!

Här bor du med ett underbart närområde som erbjuder grönskande natur, mysiga caféer och rogivande promenadstråk längs med vattnet. Vitabergsparken, Nytorget och närliggande gators myllrande utbud av restauranger och barer är bara en del av vad området har att erbjuda.

Detta får inte missas, varmt välkommen på visning!

- Högt och fritt läge på våning 5, med två makalösa terrasser. En med sol från lunch och framåt och den andra med förmiddagssol.
- Öppen och luftig planlösning som bidrar till ljuset och den fantastiska rymden. Totalt 6 st fönsterpartier.
- Genomgående planlösning ger ljusinsläpp från två vädersträck.
- Smart planerad med rymliga rum och öppna ytor.
- Sovrum med dubbelsäng och gott om förvaring samt altandörr ut till terrassen.
- Kök i öppen planlösning och plats för större matplats.
- Vardagsrum med gott om möbleringsalternativ samt utgång till terrassen även här.