BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Hornsbergs strand

Lars Forssells gata 26, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 89 kvm
  • Såld
  • 3742
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett ljust och toppfint drömboende i högt och fritt läge på 6 tr med optimal planlösning och två balkonger varav den ena med soligt sydväst läge och sjöglimt. Belägen på Stockholms bästa waterfront-adress längs västra Kungsholmens omåttligt populära strandområde Hornsberg Strand!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum samt de stora fönsterpartierna som ger ett mycket generöst ljusinsläpp året runt. Vidare finner du ett genomgående toppskick med ljusa exklusiva ytskikt, ett modernt sällskapskök med praktisk köksö och gott om utrymme för matplats, stort vardagsrum i anslutning till köket erbjuder mycket goda sällskapsytor, 3 rogivande sovrum varav ett är utan fönster och kan användas som förråd, klädkammare eller arbetsrum. Här finns ett toppfräscht och helkaklat badrum med regndusch, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober samt klädkammare.

Även om lägenheten redan idag disponeras som en 4:a kan den även mycket enkelt bli en officiell 4:a vid behov. Se alternativ planskiss!

Stabil och mycket välskött Brf med god ekonomi samt stor barnvänlig innergård och garage!

Hornsberg Strand eller Västermalms Strand som det även kallas har under det senaste åren vuxit fram som ett av Stockholms mest expansiva och populära områden. Närheten till såväl vatten, city, natur, restauranger, parker, skolor, förskolor, och utmärkta kommunikationer gör detta till ett oslagbart boende med livskvalité.

Missa inte denna chans till ett fantastiskt boende och område att trivas och må bra i!

- Högt och fritt läge på 6tr
- Sjöglimt
- Ljus och luftig med stora fönsterpartier
- Två balkonger (en med soligt sydväst-läge)
- Potentiell 4:a, se alt. planskiss
- Optimal och genomgående planlösning
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Välskött brf med stor innergård och garage
- Attraktivt läge strax ovanför den härliga
  strandpromenaden längs Ulvsundasjön.
- Mycket goda kommunikationer finns i närområdet, två
  olika tunnebanelinjer, bussar, pendeltåg.