BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen

Emilia Fogelklous gata 17

  • 2 rum och kök
  • 54.5 kvm
  • Såld
  • 7740
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust boende med optimal planlösning och två uteplatser i olika väderstreck, den ena med härlig kvällssol och den andra i söderläge! En av uteplatserna i närhet till lekplasten.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla med en genomgående planlösning, ljusa fina ytskikt och flera stora fönsterpartier med generösa ljusinsläpp. Här finner du ett toppfräscht kök med perfekt utrymme för stor matplats ett luftigt vardagsrum med goda sällskapsytor, ett rymligt och rogivande sovrum samt ett toppfräscht och helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt torktumlare. Förvaringen är bra med bl a en stor klädkammare i lägenheten.

Stabil och mycket välskött Brf med garage och god ekonomi.

Här bor du med närhet till det mesta. Några promenadsteg från porten finns caféet Mamamia, ca 200 meter bort ligger OKQ8 samt Lidl. Dessutom utmärkta kommunikationer med både buss, tunnelbana och bil. Gång- och cykelavstånd till den populära och lummiga Långbroparken med vackra omgivningar och det välkända Långbro Värdshus.

Detta guldkorn måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

- Nyproducerad 2014
- Genomgående optimal planlösning
- Två uteplatser som båda har plats för större cafégrupp och/eller loungemöbler
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Bra förvaring
- Toppfin & ljus
- Välskött brf med garage 
- Utmärkta kommunikationer