BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lilla Essingen

Luxgatan 11

  • 2 rum och kök
  • 38.5 kvm
  • Såld
  • 2838
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen en pärla till salu på Lilla Essingen med bästa läget i Luxområdet!

Här finner man en väldigt mysig mini-2:a med fantastisk sjöutsikt från alla fönster. Lägenheten är optimalt planerad med trevligt vardagsrum, mysig sovrumsdel och ett rymligt kök med utrymme för matplats för 4-5 personer, med andra ord ett boende för såväl singel som par! Från lägenhetens alla rum kan man njuta av ett insynsfritt läge och en riktigt fin utsikt mot Mälaren och Luxparken.

Vill man avnjuta frukosten, lunchen eller middagen i solen så är det bara att gå ner till bryggan precis utanför huset eller besöka någon av Luxområdets trevliga restauranger. Man kan också ta båten in till stan om man är sugen på citypulsen! Fastigheten ligger med ett fantastiskt läge med badrocksavstånd till vatten och brygga, direkt närhet till mysiga Luxparken och föreningen har dessutom en egen gård med utemöbler, fina planteringar och sjöutsikt! 

Allt detta måste upplevas på plats!

Rumsbeskrivning: 

Välkomnande hall med plats för avhängning. Här finner man även två stora inbyggda garderober i original med överskåp. Vitmålat trägolv och ljusa väggar. Säkerhetsdörr finns installerad.

Mysigt och lättmöblerat vardagsrum med utsikt ut mot grönska och Mälarens vatten. Fin marmorfönsterbänk vid fönstret. Här ligger det en fiskbensparkett på golvet och väggarna är ljusa.

I anslutning till vardagsrummet ligger den rogivande sovrumsdelen som går att möblera med dubbelsäng, sängbord och övrig möblering som tex byrå, garderober eller arbetshörna. I rummet finns idag förvaringsmöjligheter i och med befintlig garderob som ingår. Även här fönster ut mot grönska och vatten och en fantastisk syn vid soluppgången när man drar upp rullgardinen!

Trevligt kök med gott om utrymme för matplats för 4-5 personer. Här finner man bra förvaring bakom vit skåpsinredning, arbetsytor i trä och bänk i rostfritt. Ovanför dessa sitter ett vitt kakel. Stort fönster vid matplatsen som släpper in fint ljus och även här har man ljuvlig utsikt mot vattnet. Den maskinella utrustningen i köket består av gasspis, ugn, köksfläkt samt kyl och frys. Längs med väggarna sitter en bröstpanel i vitt, i övrigt vita väggar samt klinkergolv. Fin originaldörr med glas mellan kök och hall.

Badrummet har kaklade väggar i vitt och klinkergolv i fin brun färg med golvvärme. Här finns dusch med skjutdörrar, handfatsmöbel med förvaring, spegel med belysningsramp (spotlights) samt wc och handdukshängare.