BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Norrmalm

Kammakargatan 14, 2,5tr

  • 2.5 rum och kök
  • 65 kvm
  • Såld
  • 3990
Värdera din bostad

Beskrivning

BOSTHLM har nöjet att presentera ett hem med fantastisk potential. Lägenheten bjuder på stora, luftiga rum med fina ljusinsläpp och trivsam karaktär från byggåret 1931. Läget är ett av det bästa området har att erbjuda. Gott om ytor att skapa sin egen disponering. Här har vi ett objekt som har alla förutsättningar att bli ett unikt hem.

Lägenhetens känsla måste upplevas på plats, välkomna!

- På höga 2,5 trappor med utsikt mot S:t Johannes kyrkogård ligger lägenheten i soligt sydvästläge.

- Fantastiska ljusinsläpp varav två är fyrdelade spröjsade fönster och de resterande tre är tredelade. Hörnläget förhöjer känslan ytterligare där vardagsrummet stoltserar med totalt tre partier i både söder- och västläge. Sol från tidig lunch och framåt. Utsikten är insynsskyddat och med den vackra Johannes kyrka i blickfånget.

- Fina detaljer från byggåret. Spröjsade fönster och vackert originalgolv, stavparkett i ek, ligger i alla rum förutom köket.

- Ytor nog för att antingen öppna upp köket i öppen planlösning med vardagsrummet eller bygga om köket till sovrum med det nya köket i den inre hallen - se alternativa planlösningar för förslag. (Dessa är endast förslag, vidare kontakt och godkännande från föreningen skall alltid tas)

- Smart planerad med stort vardagsrum med plats för större matplats, kök med serveringsgång och plats för mindre matplats, inbyggda garderober i både sovrummet och hallen. Social möblerbar inre hall.

- Stambytt badrum, helkaklat.

- Välskött förening utan beslut om förändring av månadsavgiften eller nära förestående större renoveringar.

- Synnerligen populär adress i lugnt avskilt läge men ändå i direkt närhet till T-bana Hötorget, Sveavägen, kungsgatan och  Stureplan. Grönområden som Humlegården, Observatorielunden och Tegnérlunden finns på gångavstånd. Flertalet populära restauranger och barer finns på kringliggande gator.