BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stora Essingen

Gammelgårdsvägen 19

  • 3 rum och kök
  • 60 kvm
  • Såld
  • 2004
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns äntligen möjlighet att bo i denna optimalt planerade 3:a med gavelläge där ljuset flödar och trädtopparna vajar utanför fönstren! Lägenheten ligger med fint läge högst upp i huset med balkong där man kan koppla av i solskenet från tidig förmiddag till eftermiddag och njuta av den trevliga utsikten. Genomgående planlösning med luftigt vardagsrum, två rymliga sovrum, stilrent kök och fräscht badrum med tvättmaskin. Ingen insyn och fin utsikt mot Kungsberget. Trevlig gemensam trädgård med utemöbler och grill.
Optimalt läge på lugn och lummig gata och med gångavstånd till badstrand och brygga. Busshållplats precis i närheten med busslinje 1 som tar dig till Fridhemsplan på 12 minuter. I närheten finns även tvärbanan.

Rumsbeskrivning:

HALL
Hall med vita väggar och parkettgolv. Här finns avhängningsmöjligheter och plats för skoställ. Här finns även en inbyggd garderob.

SOVRUM 1
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng med sängbord samt extra möblering som tex byrå. Ljusa väggar och fint parkettgolv som skapar en charmig och mysig känsla! Utgång till den mysiga balkongen med högt läge och utsikt mot vajande trätoppar!

BALKONG
Balkong med sol från tidig förmiddag till eftermiddag. Trevlig utsikt över takåsar och trädtoppar och med fin grönska runtomkring. På balkonggolvet ligger en fin trätrall och ovanför balkongen finns även en markis monterad.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum som kan bli det perfekta barnummet, arbetsrummet eller gästrummet. Här finns också flertalet garderober för bra förvaring samt en inbyggd klädkammare. Ljusa väggar och fint trägolv.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med stort fönsterparti som ger ett fint ljusinsläpp. Lättmöblerat för soffa, fåtöljer och även matplats om man så önskar vilket ger den perfekta sociala ytan som alla familjer önskar! På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är ljusa.

KÖK
Stilrent kök med gott om förvaring i skåp och lådor bakom luckor i vitt. Ovanför arbetsbänkarna sitter ett kakel i glas och spotlights. På golvet ligger ett trägolv och väggarna är vita. I köksutrusningen finner ni: spis, ugn, spisfläkt, kyl/frys och diskmaskin samt inbyggd micro. Utrymme för matplats för 3-4 personer.

BADRUM
Helkaklat badrum med väggar i vitt och golv i grått med golvvärme. I badrummet finns: wc, handfat, spegelskåp, dusch med takdusch och vikdörrar samt handdukstork och tvättmaskin.