BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Nedre

Bergsgatan 53.

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 5531
Värdera din bostad

Beskrivning

Bli först med att flytta in i denna utsökta nyproduktion invid Kronobergsparken. Här har man skapat ett kvalitativt boende med ett lyxtänkande utöver det vanliga. Allt från Carrara-marmor till de eleganta klassiska kassettaken i nytolkning. Rummen är utrustade med enstaviga vitvaxade ekgolv, hall och badrum med vackert Carrara marmor. Lägenheten har genomgående golvvärme då man valt bort radiatorer för ett såväl snyggare som mer funktionell yta. Till garageplatserna har du som medlem förtur. Ett hem utöver det vanliga för den kräsne!

HALL
Redan när du kliver in i den välkomnande hallen möts du av det utsökta marmorgolvet med golvvärme som sätter den exklusiva känslan för hela lägenheten. Här finns gott om förvaring i garderob samt utrymme för avhängning av ytterkläder.

KÖK
Det påkostade eleganta köket är från LESS och ger en fin kontrast och samhörighet i sitt mörka utförande till bänkskivan och stänkskyddet i Carrara-marmor. Såväl kyl/frys som diskmaskin är integrerade för ett enastående utförande. Ugn i rostfritt utförande samt inbyggd induktionshäll. Samtliga vitvaror är från Miele.

BADRUM  
Här har man skapat ett badrum med lyxkänsla i form av Carrara-marmor, Tapwell kranar, wc stol från Philippe Starcks, infälld spegel samt kommod under hanfatet från Antonio Lupi. I kommoden finns eluttag för en snyggare och enkel användning. Förberett för tvättmaskin (el,VA) och utmärkt med förvaring bakom tre högskåp. Självklart finns här även en handdukstork samt golvvärme.

VARDAGSRUMMET
Stor social yta i och med sin öppna planlösning mot köket. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger en modern känsla med sitt vackra enstaviga parkettgolv och kassettak. Här får man god plats för stora middagsbjudningar som inbjuder till ett rikt socialt liv.

SOVRUMMET
Väl genomtänkt rum med god plats för såväl stor dubbelsäng som med en utmärkt garderobslösning med gott om förvaring. Sovrummet har två ingångar och är avgränsat med sobert industiglas för en modern känsla.

- Nyproduktion
- Lyxkänsla
- Öppen planlösning
- Klassiska kassettak
- Golvvärme i alla rum
- Påkostade materialval
- Förtur till garageplats
- Invid Kronobergsparken