BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Sjöbjörnsvägen 1, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 66 kvm
  • Såld
  • 3872
Värdera din bostad

Beskrivning

Unik lägenhet i hjärtat av populära Gröndal med stora fönsterytor och en härlig vy bort mot Högalidskyrkan. Lägenheten är totalrenoverad och stambytt 2010 med sparade originaldetaljer såsom fönsterbrädor och hallgolv av klassisk kolmårdsmarmor. Lägenheten har ett fantastiskt ljus och en rymlig terass om sex kvm med utsikt över Gröndals charmiga kärna. Ett vackert genomgående parkettgolv i ek binder ihop den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök på ett smakfullt sätt. Sovrummet avgränsas från det stora sällskapsrummet med en arkitektritad vägg med skjutdörrar och överliggande glasparti.

Ett tillfälle till boende i välskött och efterfrågad förening med direkt närhet till service och kommunikationer samt båt- och badliv i Mälaren. Möjlighet finns till omgående tillträde.

Hall och Walk in closet

Välkomnande hall med lackad säkerhetsdörr och vackert originalgolv i grön marmor. Avhängningsmöjligheter i form av en klädhängare, också den original, samt två garderober. Gott om förvaring i rymlig Walk in closet med funktionellt Elfa-system och ekparkett.

Badrum
Stambytt 2010. Helkaklat med svart klinker och vitt kakel, handdukstork och golvvärme. Fondvägg i ljusgrönt kakel. Exklusivt vitt Carlton-badkar i porslinsemaljerat gjutjärn med tassar (2011). Här finns även tvättmaskin (2011) och torktumlare (2013). Ett fint fönster ger dagsljus in i badrummet.

Kök
Stambytt 2010. Öppen planlösning mellan det stora sällskapsrummet och köket med matplats. Kök från Ballingslöv 2010 med gott om förvaring och arbetsyta. Vitvaror från Electrolux (2010); diskmaskin, integrerad kyl/frys, keramikhäll med ugn samt kolfilterfläkt. Trevlig och praktisk bardisk med plats för barstolar.

Vardagsrum och terass
Stora fönsterytor i två väderstreck i vardagsrummet ger ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig vy över hjärtat av Gröndal och bort mot Södermalm. Utgång till egen rymlig stenbelagd terass om sex kvm med härlig morgon- och förmiddagssol i insynsskyddat läge. Vita måttbeställda plisségardiner (2011) stänger ute värme och mörklägger vid behov. Ett integrerat skrivbord i vinkel med bardisken ger möjlighet till en avskild arbetsplats. Vacker ekparkett och ljusa väggar.

Sovrum
Rymligt och trevligt sovrum med garderobsvägg (2010) i vit klarlack med praktisk inredning inklusive skjutlådor. Plats för 180-bred säng. Väggen mot sällskapsrummet är arkitektritad med överliggande fönsterparti och skjutdörrar med infrästa handtag och är byggd av finsnickare. Vacker ekparkett och ljusa väggar.