BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan - Birkastan

Rörstrandsgatan 31

  • 3.5 rum och kök
  • 106 kvm
  • Såld
  • 877
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en charmig 20-tals våning i ett av Stockholms mest eftertraktade lägen, "Birkastans Cul de sac". Väl inne i lägenheten möts du av en inbjudande känsla där tidstypisk 20-talscharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Lägenheten har mycket originaldetaljer bevarade så som genomgående vackra trägolv, generös takhöjd, öppen spis, serveringsskåp, spegeldörrar och fem stora spröjsade fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Bostaden är, utan att överdriva, väl omhändertagen och i ett mycket gott skick där ingenting lämnats åt slumpen.

Smakfullt och stilrent renoverat kök med påkostade val. Bra arbetsytor och skåpsförvaring. Vitvaror i form av diskmaskin, gasspis med elugn samt Smeg's kyl/frys i dubbelmodell. Stambytt och helkaklat badrum med bl.a. golvvärme, dusch och kombinerad tork- och tvättmaskin. Vardagsrum med fint ljus från två fönsterpartier och gott om sällskapsytor. Två rogivande och rymliga sovrum med bra garderobsförvaring. Mysig matsal med plats för ett större sällskap intill den öppna spisen. Lägenheten kan byggas om till en 4:a.

Välskött förening med god ekonomi, låga avgifter och flera trevliga gemensamma utrymmen. Fastigheten är belägen på en lugn och enkelriktad del av Rörstrandsgatan, vilket ger en rogivande känsla i ett mycket centralt läge. Perfekt utgångsläge med ca 5 min. gång till Sankt Eriksplan. All tänkbar service, restauranger, träningscentrar, flertalet busslinjer, tunnelbana (grön linje) och pendeltåg endast inom några minuters gångavstånd.

- En drömlägenhet som måste upplevas.
- Välskött fastighet anno 1929.
- Hela lägenheten är smakfullt och genomtänkt renoverad 2012 (se samtliga detaljer i bifogad fil).
- Bekvämt boende med disk- och tvättmaskin.
- Möjlighet att bygga om till en 4:a.
- Exklusivt och påkostat kök som renoverades 2012.
- Stambytt badrum 2007. Ny kombinerad tvätt- och torkmaskin 2015.
- Fungerande öppen spis. Rökkanal besiktigad och godkänd av Stockholms 2:a sotningsdistrikt 2010-08-17.
- Vindsförråd, ca 4 kvm i samma trappuppgång. Hissen går nästan hela vägen upp.
- Källarförråd, ca 2,5 kvm med flertalet hyllor. Takhöjd ca 3,3 m. Ingång från gården.
- Stabil brf med god ekonomi och mycket låga månadsavgifter.
- Tveklöst en av Vasastans bästa adresser med sina populära och välbesökta restauranger och caféer.