BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Wallingatan 31, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 72 kvm
  • Såld
  • 7509
Värdera din bostad

Beskrivning

CITYLÄGE - ABSOLUT TOPPSKICK

På Wallingatan 31 har vi nu nöjet att presentera ett hem med en standard utöver det vanliga. Här bildar alla materialval och renoveringsdetaljer en genomtänkt helhet som ger besökaren en stark känsla av kvalitet. 

Lägenheten bjuder på genomgående ljusa väggar, högt i tak, vackra profilerade lister, höga fotlister och stora fönsterpartier. Lägg därtill ett modernt kök i tidlös dansk stil, med allt från induktionshäll, spis, kyl, frys, vinkyl, inbyggd diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och du har allt du kan tänkas önska. Planlösningen, gjord av arkitekt, är synnerligen väl genomtänkt där man finner många smarta förvaringslösningar. Sövrummet är designat med ett modernt glasparti inramat av ett kontrasterande svart ramverk. 

Med ett av Vasastan/Norrmalms mest eftersökta lägen finns allt i form av shopping, kaféer och restauranger. Området erbjuder även ett flertal grönområden såsom Tegnérlunden, Obseratorielunden och Vasaparken. Kommunikationerna är mycket bra med närhet till t-bana T-Centralen, Hötorget, Rådmansgatan och Odenplan samt flera innerstadsbussar. Lägenheten ligger dessutom i direkt närhet till Arlanda Express samt pendeltågen.

Denna lägenhet rekommenderas att upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

- Absolut toppskick
- Mycket bra förvarinng
- Högt i tak, ca 3,40 m
- Vackert burspråk
- Tvättmaskin och torktumlare
- Helkaklat badrum
- Attraktiv fastighet från 1905
- Nära T-centralen och Arlanda Express