BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Katarina

Kapellgränd 6C, 1tr

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • Såld
  • 2655
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en fantastisk sekelskiftesdröm med utsikt mot bl.a. mysiga innergårdar och Medborgarplatsen. En mycket harmonisk 1800-tals 2:a med fönster åt två väderstreck precis intill Mosebacke och Götgatspuckeln.

Lägenheten har all charm från byggåret bevarat, så som kakelugn, vackra furugolv, höga golvsocklar, generös takhöjd och stora fönsterpartier med underbart ljusinsläpp. Detta kombinerat med ett fullutrustat kök och ett modernt badrum gör boendet mycket bekvämt och trivsamt. Lägenheten är i ett mycket gott skick och har ett luftigt vardagsrum med utrymme för en matplats. Bostadens genomgående planlösning kombinerat med den fina takhöjden, de ljusa ytskikten och inte minst de fyra stora fönsterpartierna ger lägenheten en härlig och rymlig känsla. Fullutrustat kök med bra arbetsytor och skåpsförvaring. Helkaklat badrum med behaglig golvvärme. Rofyllt sovrum med bra garderobsvägg och plats för dubbelsäng.

Välkommen hem!

- 1800-tals charm.
- Välplanerad och genomgående planlösning med 4 stora fönsterpartier med speglingar och djupa fönsternischer.
- Vackra furuträgolv, höga golvsocklar, generös takhöjd och spegeldörrar.
- Fungerande kakelugn.
- Utsikt mot föreningens två mysiga innergårdar.
- Mycket attraktivt läge vid Mosebacke och Götgatspuckeln.
- Restauranger, caféer, shopping och all tänkbar service utanför porten.
- Mycket bra kommunikationsmedel inom några minuters gångavstånd. T-bana Medborgarplatsen och Slussen (grön linje, röd linje).