BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Högdalen

Trollesundsvägen 104

  • 1 rum och kök
  • 44.5 kvm
  • Såld
  • 3014
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och rymlig 1:a med balkong! Perfekt första lägenhet i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi med såväl bastu som gym.   

HALL
Välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning. Den rymliga hallen kan med fördel göras om till sovalkov för den som önskar. Modern fondvägg, i övrigt ljusa väggar och mörkt laminatgolv. Här finns även en praktisk klädkammare.

RUM
Stort och ljust rum, här får man god plats med såväl soffgrupp som säng och tv-möbel. Om man istället väljer att göra sovalkov i hallen, får det plats med ett matsalsbord här. På väggarna sitter en ljus tapet och på golvet ligger ett mörkt laminatgolv. Ifrån rummet finner man utgången till den trevliga balkongen. 

KÖK
Fräscht kök som nyligen renoverats. Gott om förvaringsutrymme bakom svarta skåpsluckor. En trevlig detalj är köksskåpen i original som finns bevarade. Ovan arbetsbänken sitter ett rött mosaikkakel. Köket är utrustat med kyl/frys (rostfri), spis med häll (rostfri), fläktkåpa (rostfri), inbyggd micro (rostfri) samt integrerad diskmaskin. Vita väggar samt ljusgrått laminattgolv. 

BADRUM
Helkaklat badrum i ljusa färger med golvvärme. I badrumsinredningen ingår: dusch, handfat med kommod, wc samt  spegelskåp. Det är förberett för tvättmaskin. Fönster för vädring samt ljusinsläpp. 

BALKONG
På den rymliga balkongen med trätrall finns god plats för utemöbler. 

Till lägenheten hör ett  källarförråd.