BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen/Högdalen

Harpsundsvägen 97

  • 1 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 3495
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en välplanerad och rymlig 1:a med smart sovalkov och balkong! Perfekt första lägenhet i en stabil och omtyckt förening med god ekonomi och egen bastu och eget gym. Lägenheten har ett stort kök där man får plats med en mindre matplats och lägenhetens badrum är fräscht och stambytt. Balkong i soligt söderläge med gott om plats för bord och stolar. Goda förvaringsmöjligheter i och med flera inbyggda garderober samt en klädkammare.
Här bor du i trevliga kvarter med gröna innergårdar mellan husen och med endast ett par minuter till Högdalens Centrum.
Goda kommunikationer med tunnelbana (ca 15 min in till city) och flertalet bussar vid Högdalens centrum. Gångavstånd till mataffär, simhall med gym, apotek m.m.

Rumsbeskrivning:

Hall:

Välkomnande hall med gott om utrymme för avhängning. I anslutning till hallen finns även två inbyggda garderober och i den inre hallen finns ingång till en praktisk klädkammare.

Vardagsrum:

Stort, ljust vardagsrum där man får plats med både soffgrupp och matplats. Smart sovalkov med plats för större säng. I anslutning till sovalkoven finns en inbyggd garderob. Fint ekparkettgolv i original. Från vardagsrummet finner man utgången till den trevliga balkongen i söderläge.

Balkong:

Balkongen ligger med ett fint söderläge mot lugn och lummig gård. Här kan man möblera med t ex bord och stolar om man så önskar. Ovanför balkongen finns en markis. 

Kök:

Fräscht och rymligt kök med gott om skåp och lådor för förvaring. Här finns bra arbetsbänkar för trevlig matlagning. I köket finns plats för matbord för 3-4 personer. Köket är utrustat med kyl&frys, spis och ugn.

Badrum: 

Helkaklat badrum i ljusa färger med duschhörna. Badrummet är även utrustat med spegelskåp, handfat, wc och mindre tvättmaskin. Här finns plats för badkar om man så önskar.

 

Rymligt källarförråd finns som hör till lägenheten. Tvättstuga samt gym och bastu i porten bredvid (nr 95).