BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Västertorp

Terrängvägen 87

  • 3 rum och kök
  • 67.4 kvm
  • Såld
  • 767
Värdera din bostad

Beskrivning

Äntligen finns möjligheten att få flytta in i en kvadratsmart 3:a med gavelläge och nybyggd balkong! I denna lägenhet flödar ljuset hela dagen! Härlig utsikt från lägenhetens samtliga rum. Här finner man ett stilrent renoverat kök från 2013 med öppen planlösning mot ett trevligt vardagsrum med mysig loggia och med utgång till soldränkt balkong. Två sovrum, varav ett mycket rymligt och ett mindre, perfekt barnrum eller kontor. Stort badrum med bekvämligheter som tvättmaskin/torktumlare och badkar. Hiss i huset.
Trevligt område med mycket grönska och med endast någon minut till Västertorps centrum.

Rumsbeskrivning:

Välkommen! Redan i hallen möts man av ljuset som flödar in i lägenheten! Här finns gott om utrymme och goda förvaringsmöjligheter i och med två garderober. Här finns även avhängningsmöjligheter. Hallen leder till övriga rum och i direkt anslutning till hallen finner man badrummet.

Ljust och socialt vardagsrum med stora fönster samt öppen planlösning mot köket. I anslutning till vardagsrummet ligger den mysiga loggian/vinterträdgården där man kan sitta och njuta av den fina utsikten även under vintertid. I loggian ligger ett klinkergolv med golvvärme. Från loggian når man den nybyggda balkongen med sol från förmiddag till kväll! På balkongen ligger en fin trätrall och här finns eluttag.

Trevligt kök som renoverades 2013 med utrymme för matplats för 4-6 personer och bra förvaring bakom vita stilrena köksskåp. Mörka arbetsbänkar och ovan dessa sitter ett ljust mosaikkakel. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, induktionsspis, varmluftsugn, köksfläkt och kyl och frys, samtliga i rostfritt förutom diskmaskinen som är integrerad bakom vit lucka.

Det större sovrummet går att möblera med dubbelsäng, sängbord och övrig möblering som t ex byrå eller arbetshörna. I rummet finns förvaring i och med stor garderobsvägg med skjutdörrar. Här finns fönster i två väderstreck vilket får sovrummet att kännas riktigt rymligt.

Det mindre sovrummet har plats för enkelsäng eller barnsäng och förvaring. Det här rummet går självklart att använda som t ex kontor/gästrum om man så önskar.

Badrummet är mycket rymligt och har kaklade väggar och klinkergolv. Här finns stort, snyggt badkar, handfat, handdukstork, spegelskåp, badrumsskåp, vägghängd wc och tvättmaskin och torktumlare.

I samtliga rum, förutom badrummet, ligger en fin ljus parkett på golvet.

I informationen från den ekonomiska förvaltaren är lägenheten registrerad som en 2:a.