BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Högalid

Folkskolegatan 6, 5tr

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 3566
  • 1970
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en mysig söderpärla högst upp i välskött 30-tals fastighet med stor solig kungsbalkong i sydväst mot grönskande innergård!

Väl inne i lägenheten möts du av en inbjudande känsla med tilltagen takhöjd, vackra originalgolv i furu och spröjsade fönster med härligt ljusinsläpp. Här finns ett luftigt och lättmöblerat allrum med en mysig sovalkov som ansluter till den härliga kungsbalkongen. Praktiskt arbetskök med utrymme för mindre matplats. Kaklat badrum med badkar. Stabil och välskött förening med god ekonomi.

Fastigheten är belägen på en lugn och tyst återvändsgata i ett populärt läge i Hornstull. Här kombineras en perfekt blandning av nöjesliv och härlig natur. Du omges av mysiga caféer, restauranger och barer. Runt hörnet finns också Hornstullsgallerian med stort utbud av mataffärer, apotek och systembolag. Mycket goda kommunikationsmedel som t.ex. Hornstulls tunnelbana (röd linje), samt buss 66 (som går till Sofia) och buss 4 (som tar dig till Kungsholmen på några minuter). I området finns fantastiska promenad- och joggingstråk längs Söder Mälarstrand, runt Långholmen, Reimersholme eller Årstaviken. Välkommen hem!

- Söderpärla högst upp i en vacker 30-tals fastighet

- Stor kungsbalkong i soligt sydvästläge mot lugn grönskande innergård

- Tilltagen takhöjd

- Optimal planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra originalgolv i furu

- Spröjsade fönster med härliga ljusinsläpp

- Stora fönsterpartier

- Välskött fastighet

- Stabil Brf

- Bästa adress i glödheta Hornstull