BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma

Annedalsvägen 26

  • 2 rum och kök
  • 48 kvm
  • Såld
  • 2876
Värdera din bostad

Beskrivning

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN....

Härlig uteplats med eftermiddagssol. 

Varmt välkomna till en nyproducerad tvåa i populära Annedal! Här bor ni bekvämt och modernt med stor uteplats.
- Ljusa väggar samt genomgående parkettgolv
- Stabil och välskött förening
- Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum
- Uteplatsen skapar ett extra rum då det finns gott om plats för möblemang och växter

SÄLJAREN BERÄTTAR:
Här vill vi dela med oss lite av våra smutronställen runt Annedal. 

Vi gillar verkligen bostadsområdet Annedal med sina vackra byggnader och gott om grönområden. Om man tycker om att promenera finns fantastiska promenadstråk runt Bälsta, Duvbo och Sundbyberg samt kanske framför allt, ned lägs Bällstaviken och in mot centrala Stockholm.

De många parkerna i Annedal med plaskdammar och hundrastgårdar är väldigt härliga att hänga i sommartid. I Lönnebergaparken anordnas utomhusyoga under sommaren. Marabouparken är ett extra fint guldkorn, ett rekreationsområde byggt för Maraboufabrikens arbetare. Här finns många vackra skulpturer och andra installationer samt ett café /restaurang som serverar väldigt god mat och fika.

Vi gillar närheten till Sundbyberg med dess utbud av restauranger och då framför allt, vår favorit Delibruket Flatbread i det gamla vattentornet som har små prisbelönta Flatbread pizzor. En annan favorit är Bromma Blocks med all shopping. 

Vi har trivts fantaskiskt bra här och vi hoppas att ni/du kommer att göra det också! Men nu har vi växt ur vår lägenhet och det är dags att flytta vidare.