BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden/Midsommarkransen

Fastlagsvägen 25

  • 3 rum och kök
  • 68 kvm
  • Såld
  • 2909
Värdera din bostad

Beskrivning

Sällan till salu!
Nu finns äntligen möjlighet att bo i denna optimalt planerade 3:a med gavelläge där ljuset flödar och trädtopparna vajar utanför fönstren! Lägenheten ligger med fint läge högst upp i huset och har en mysig charm med bland annat nyligen framtagna trägolv och vackra fönsterbänkar. På lägenhetens balkong kan man koppla av i solskenet från tidig förmiddag till sen eftermiddag och njuta av den trevliga utsikten mot den lugna och lummiga baksidan. Genomgående planlösning med rymligt vardagsrum, två stora sovrum, stilrent kök och fräscht badrum som renoverades för bara några år sedan.

Optimalt läge på lugn och lummig gata i populära Aspudden. Den helt nyrenoverade Aspuddsparken är en dröm för alla barn, och likaså vackra vinterviken med mysiga caféer och badklippor intill Mälarens vatten. Barnvänligt och lugnt område i underbara Aspudden - här trivs man!

Rumsbeskrivning:

HALL
Inbjudande hall med plats för hela familjen! Vita väggar samt praktiskt och snyggt klinkers i mörkgrått på golvet. Plats för skoställ och goda avhängningsmöjligheter. Här finns även två inbyggda garderober.

SOVRUM 1
Rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng med sängbord samt extra möblering. Vita väggar och vackert trägolv i original som skapar en charmig och mysig känsla! Gott om förvaring i fristående garderob med skjutdörrar.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum som kan bli det perfekta barnummet, arbetsrummet eller gästrummet. Här finns också utrymme för ytterligare förvaring. Ljusa väggar och fint trägolv även här.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong som ligger högt och fritt med söderläge. Lättmöblerat för soffa, fåtöljer, matplats med mera vilket ger den perfekta sociala ytan som alla familjer önskar! På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är ljusa.

BALKONG
Balkong i söderläge med sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag. Trevlig utsikt över takåsar och trädtoppar och med fin grönska runtomkring.

KÖK
Stilrent kök med gott om förvaring i skåp och lådor bakom luckor i vitt. Ovanför arbetsbänkarna i laminat sitter ett svart kakel och på golvet ligger ett trägolv. I köksutrusningen finner ni: spis, fläkt, integrerad kyl/frys och diskmaskin samt inbyggd micro. Utrymme för matplats för ca 4 personer.

BADRUM
Helkaklat och ljust badrum med väggar i vitt och golv i grått med golvvärme. Badrummet renoverades 2009. Vädringsfönster släpper in rikligt med dagsljus. I badrummet finns: wc, handfat, stor väggspegel, badkar med glasvägg samt handdukshängare.

Originalträgolven i köket och sovrummen är framtagna under 2012.