BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Telefonplan

Cedergrensvägen 43

  • 3 rum och kök
  • 50.75 kvm
  • Såld
  • 2991
Värdera din bostad

Beskrivning

Mycket smart planerad mini-3:a med ljust gavelläge och begränsad insyn! Här bor du med grönska utanför varje fönster men med suveränt läge med endast ett par minuter till trendiga Telefonplan med t-bana, butiker och service. Dessutom finns Midsommarkransen i närheten med bl.a. populära Svenska Hamburgerköket, Sushiköket, nyöppnade Nalle & Kroppkakan, Tellus bio och café samt flera pärlor. I området finns flertalet populära förskolor.

Lägenhetens badrum (med tvättmaskin som ingår) renoverades under 2014, så här är allt nytt och fräscht. 

Det mindre extra sovrummet erbjuder möjlighet till kontor, barnrum, gästrum eller det man själv väljer!

Rumsbeskrivning:

Rymligt vardagsrum med två stora fönster i två olika väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Här finns plats för soffgrupp och större matplats om man så önskar. 

Det större sovrummet rymmer såväl en dubbelsäng som förvaring alternativt arbetsplats. Stort fönster mot grönska och lugn baksida. I lägenheten finns även ett mindre sovrum med fönster som är det perfekta barnrummet/arbetsrummet/gästrummet.

Trevligt arbetskök med stort fönster vid arbetsbänk. Skåp i fin ljusgrön ton och arbetsbänkar i laminat med snyggt vitt kakel ovanför. I köksutrustningen ingår spis, spisfläkt, ugn, kyl/frys och för bekvämlighetens skull finns här även en diskmaskin!

Badrummet renoverades 2014 och har kaklade väggar i vitt och schackmönstrat klinkergolv. I badrummet finns wc, handfat med kommod, spegelskåp ovanför handfat, badrumsskåp samt duschhörna med vikdörrar. I badrummet finns även en tvättmaskin.

I hallen finns två inbyggda originalgarderober samt smart utrymme för t ex arbetshörna eller ytterligare förvaring.

I vardagsrum, kök och sovrum ligger det laminatgolv och i hall ett mörkgrått klinkergolv.

Till lägenheten hör två förråd; ett stort med fönster samt ett matkällarförråd.