BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen - Fredhäll

Stagneliusvägen 32, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 4087
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömboende högst upp i huset med stor och solig kungsbalkong samt fri milsvid utsikt insvept i härlig grönska!

Här bor du på Kungsholmens mest naturnära stadsdel Fredhäll som ligger centralt men samtidigt lugnt beläget med utmärkta kommunikationer (T-bana grön linje) samt Stockholm bästa badklippor precis runt hörnet.

Väl inne i lägenheten möts du av en optimal planlösning med stilsäker inredning och unik känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. I vardagsrummet finns anslutning till den stora kungsbalkongen samt öppen planlösning med köket och naturligt avdelade ytor för både matplats och sällskapsdel för tv och socialt vardagsmingel. Hela lägenheten har tidigare omsorgsfullt renoverats till absoluta toppskick med varenda kvadratmeter och detalj på rätt plats.

Köket är exklusivt utformat med bl.a. bänkskiva i vit carrarramarmor, stilfull mässingblandare och ho samt diskmaskin och integrerade moderna vitvaror. Här finns det riktigt gott om skåpsförvaring och all tänkbar utrustning för ordentliga middagar och matlagning. Smarta förvaringslösningar finns på flera noggrant valda platser i lägenheten vilket framgår redan i entréhallen. Badrummet är helkaklat och renoverat till topp med golvplattor i marmor, dusch, wc och förberett utrymme för tvättmaskin. Mellan badrum och sovrum finns en perfekt arbetshörna som även kan byggas in för ytterligare förvaring vid behov. Sovrummet är rogivande och rymligt med plats för dubbelsäng samt flera stora inbyggda garderober och en specialritad bänkskiva för ännu mer förvarings- och inredningsmöjligheter precis under fönsterpartierna.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Föreningen har även en gemensam takterrass.

Den här exklusiva pärlan måste upplevas på plats, välkommen!

- Högst upp i huset

- Stor och solig kungsbalkong med em- och kvällssol

- Fri milsvid utsikt över härlig grönska

- Toppfin och ljus

- Bästa adress på Kungsholmens mest naturnära stadsdel Fredhäll

- Stockholm bästa och solsäkra badklippor precis runt hörnet

- Exklusivt kök och badrum

- Stora fönsterpartier i flera väderstreck

- Smarta förvaringslösningar

- Stilsäker inredning

- Vackra ytskikt

- Stabil Brf med gemensam takterrass