BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Upplandsgatan 68, 1tr

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 3015
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust sekelskiftesboende anno 1906 beläget på en av Vasastans absolut bästa adresser intill Odenplan med öppen planlösning och generös takhöjd om cirka 3.20 meter samt två underbara kakelugnar!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du vackra ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp från två olika väderstreck. Kök i absoluta toppskick med bl.a. exklusiv bänkskiva i vit carrarramarmor, diskmaskin, spis och ugn (GAGGENAU), fläkt, kyl / frys samt blandare i mässing. Även badrummet är i toppskick med wc, badkar, tvättmaskin och torktumlare. Rogivande och rymligt Master Bedroom med mycket goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober. Vardagsrummet har goda sällskapsytor och öppen planlösning med köksdelen samt en underbar kakelugn. Även det mindre sovrummet har en kakelugn och detta rum kan även med fördel användas som arbetsrum eller gästrum.

Stabil och välskött förening med de stora renoveringarna genomförda. Mycket god ekonomi i föreningen där de låga avgifterna inkluderar värme och vatten samt grundutbud för kabel-tv.

- Toppfint och ljust drömboende

- Sekelskiftesfastighet anno 1906

- Två kakelugnar

- Generös takhöjd ca 3, 20 meter

- Låg månadsavgift inkl. kabel-tv

- Brf med mycket god ekonomi

- Mkt bra förvaring i flera inbyggda garderober

- Toppfräscht kök och badrum

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier med goda ljusinsläpp