BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Täby-Visinge

Täbyvägen 320B

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 1593
Värdera din bostad

Beskrivning

Rumsbeskrivning:

Praktisk hall med gott om plats för avhängning. Här finns även plats för en mindre möbel om man så önskar. Hallen leder vidare till kök och vardagsrum.

Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och utgång till den mysiga uteplatsen på baksidan med eftermiddags - och kvällssol. På uteplatsen ryms såväl sittgrupp som grill, solstolar eller något annat trevligt.

Trevligt kök med gott om utrymme för matplats för 4-6 personer och bra förvaring bakom vit skåpsinredning, arbetsytor i rostfritt och ovan dessa sitter ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, elspis, ugn, köksfläkt, helkyl och helfrys.

Det rymliga sovrummet går att möblera med dubbelsäng, sängbord och övrig möblering som tex byrå eller arbetshörna. I rummet finns goda förvaringsmöjligheter i och med inbyggd garderobsvägg längs ena väggen. Sovrummet vetter mot den lugna uteplatsen på baksidan av huset.

Badrummet renoverades 2005 och har kaklade väggar i vitt med blå bård och blått klinkergolv. Här finns bubbelbadkar, handfat, snyggt spegelskåp med spotlights, handdukstork (vattenburen), wc, tvättmaskin och torktumlare.

På framsidan finns ytterligare en uteplats med härlig förmiddagssol och fina planteringar!