BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Aspudden/Midsommarkransen

Fastlagsvägen 19

  • 2 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 3266
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en toppfräsch 2:a med varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats! Bostaden är ljus och fräsch med genomgående fina golv, luftiga rum och en solig balkong mot föreningens lummiga och tysta innergård.

Här bor du optimalt med mysiga och populära Aspudden precis runt knuten. Lugnt och tyst men med puls, nöjen och service i närområdet. Ett naturnära läge med Trekanten endast en bit bort med möjighet till både bad och motionsstråk. Kom och upplev känslan i denna härliga pärla!

Rumsbeskrivning:

Praktisk hall med snyggt klinkergolv, vita väggar och fin hatthylla i original. Här finns även plats för skohylla och mindre möbel om man så önskar. Här finner man även ett städskåp. Hallen leder till övriga rum i lägenheten.

Rymligt vardagsrum med stort fönster och utgång till balkong mot innergården i söderläge. Mot vardagsrummet har man ingen insyn utan endast gröna trädtoppar utanför! Fin originalparkett på golv och vita väggar.

Toppfräscht kök som renoverades 2012 med gott om plats för matplats för 4-6 personer och mycket bra förvaring bakom vit skåpsinredning, arbetsytor i vit laminat och ovan dessa sitter ett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, elspis, ugn, köksfläkt och integrerad kyl och frys. Fint lackat trägolv i grått och vita väggar.

Det rymliga sovrummet går att möblera med dubbelsäng, sängbord och övrig möblering som tex byrå, garderober eller arbetshörna. I rummet finns goda förvaringsmöjligheter i och med inbyggd klädkammare. Fint lackad trägolv i grått och vita väggar. Sovrummet vetter mot den lugna, gröna innergården.

Badrummet har kaklade väggar i vitt och målad våtrumsmatta i grå ton. Här finns badkar på tassar, handfat, snyggt spegelskåp, wc och stort vädringsfönster.

- Härlig balkong i söderläge mot innergård
- Optimal planlösning
- Toppfräscht kök från 2012
- Fina trägolv
- Bra förening med god ekonomi
- All nödvändig service på ett bekvämt avstånd i Aspudden centrum
- Motionsslingor och badchanser intill Vinterviken
- Endast några minuter till Aspuddens t-bana alternativt t-bana vid Midsommarkransen eller Telefonplan