BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Lidingö

Björnvägen 11

  • 2 rum och kök
  • 53 kvm
  • Såld
  • 2386
Värdera din bostad

Beskrivning

På lugn gata, inbäddad i grönska och natur finner du nu detta guldkorn i välhållen fastighet anno 1945. Centralt beläget på Lidingö med närhet till centrum, kommunikationer och grönområden.

Väl inne i lägenheten erbjuds ett ljust och trivsamt boende med luftiga och välplanerade ytor i ett härligt hörnläge, med fönster i två väderstreck. Luftigt och modernt kök med stilren inredning, en trevlig matplats samt ett rymligt och lättmöblerat vardagsrum där du finner den mysiga öppna spisen. Toppfräscht och stambytt badrum i sober färgsättning. Den möblerbara och skyddade balkongen med förmiddagssol gör allting ännu bättre!

Här bor du ombonat och tyst, men med city och pulsen närvarande. Närområdet har allt som kan tänkas behövas. 500 m bort finner du bl.a. Lidingö centrum med ett bra utbud av både matbutiker, systembolag, apotek och shopping. Vid Torsvikstorg finner du ytterligare utbud på matbutiker, bageri, restauranger och all nödvändig service.

Kommunikationsmässigt finns flera busslinjer som tar dig till Ropsten och T-banan på 2 minuter. 3 km bort finns området Dalénum där den mysiga SL-båten går till både Nacka Strand och Nybroplan. Fina och avgränsade cykelvägar finns för den som önskar.

Detta är ett hem att förälska sig i!

- Ostört hörnläge med generösa ljusinsläpp
- Stilrent kök med utrymme för stor middagsplats
- Möblerbar balkong med härlig förmiddagssol
- Rogivande och mysig braskamin
- Stambytt och helkaklat badrum
- Genomgående tidlösa material och en trivsam färgsättning
- Trevligt närområde med ”stad-i-staden”-känsla
- All nödvändig service endast 500 m från bostaden
- Bra kommunikationer
- Närhet till grönområden
- Stabil och engagerad Brf med de stora renoveringarna utförda
- Till lägenheten hör förråd