BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan

Odengatan 86, 3 tr

  • 1 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 3604
Värdera din bostad

Beskrivning

BOSTHLM presenterar stolt denna sekelskiftespärla med Vasastans bästa läge! Lägenheten har allt man kan önska; fungerande kakelugn, vackra stuckaturer, spegeldörrar, 3.20 i takhöjd, välbevarade furugolv samt en fantastisk utsikt över mysiga Vasaparken! Lägenheten har visst renoveringsbehov och kan för den som önskar göras om till 2 rok!

 

Välkommen till denna sekelskifteslägenhet med insynsskyddat frontläge mot härliga Vasaparken! En lägenhet i ostört läge med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus.  

Inbjudande tambur med gott om förvaring i form av flera garderober. Från hallen nås badrummet och den separata toaletten. Möjlighet finns för den som önskar att flytta ut köket till den inre hallen för att göra nuvarande kök till sovrum.

Det stora vardagsrummet är trivsamt med ljusa väggar mot de vackra furugolven. Den fungerande kakelugnen och stuckaturerna bidrar till lägenhetens charm och fönsterpartierna släpper in härligt ljus. I vardagsrummet finns gott om utrymme för både soffgrupp och sovplats.

Kök med gott om plats för flera matglada gäster. Köket är ljust med kakel ovanför spis och diskbänk och här är rikligt med förvaringsutrymmen.

Badrummet med ljust kakel och klinker är utrustat med duschkabin, tvättställ med kommod och spegelskåp.