BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Ture Nermans Gränd 6, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 37.5 kvm
  • Såld
  • 5340
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till en toppfin och ljus mini-tvåa med optimal planlösning i välskött fastighet anno 1930 på bästa adress intill Norr Mälarstrand!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där den tidsenliga charmen samspelar med de moderna materialvalen i en harmonisk och genomtänkt balans. Här finner du bl.a. genomgående vackra ljusa och nyslipade furugolv samt flera övriga välbevarade ursprungsdetaljer. De stora fönsterpartierna erbjuder rikligt med ljusinsläpp och här finns gott om sällskapsytor. I det toppfräscha badrummet finns värmegolv och det är förberett för tvättmaskin. Komplett och modernt kök med alla vitvaror inkl. diskmaskin.

Föreningen är stabil och mycket välskött genom HSB Stockholm och de har sedan tidigare redan genomfört de stora renoveringarna. Mycket god ekonomi i föreningen där de låga avgifterna inkluderar allt: värme och vatten, kabel-tv (med 18 tv-kanaler) samt 100/100 mbit bredband samt ip-telefoni.

Som om inte boendet i sig var nog erbjuder närområdet både puls och nöjen men också mysiga och rogivande promenadstråk längs med vattnet.

Missa inte en av Kungsholmens finaste pärlor!

Varmt välkommen på visning!

- Bästa adress intill Norr mälarstrand och Kungsholms Torg
- Mkt låg avgift inkl bredband och kabel-tv
- Optimalt planerad mini-tvåa
- Högt upp i huset med fri utsikt över grönskande park
- Modernt kök med diskmaskin
- Nyrenoverat badrum förberett för tvättmaskin
- Goda förvaringsmöjligheter
- Utmärkta kommunikationer med Fridhemsplan och Rådhusets T-bana
- Garage
- Stabil Brf med god ekonomi