BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Valborgsmässovägen 1

  • 3 rum och kök
  • 51 kvm
  • Såld
  • 1942
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna stilrena mini-3:a belägen högst upp i huset i en av områdets största och stabilaste föreningar! Utanför porten finns ett rikt utbud av restauranger och caféer med bl.a. populära Svenska Hamburgerköket, Sushiköket, nyöppnade Nalle & Kroppkakan, Tellus bio och café samt flera pärlor. Här bor man i en stad i staden med bara några minuter till Telefonplans tunnelbanestation.

I det rymliga vardagsrummet finns plats för soffgrupp och större matplats om man så önskar. Det fina gavelläget ger två stora fönster i två olika väderstreck som släpper in rikligt med ljus. Parkettgolv och vita väggar.

Det större sovrummet rymmer såväl en dubbelsäng som förvaring alternativt arbetsplats. Stort fönster mot grönska. Parkettgolv och vita väggar även här. I lägenheten finns även ett mindre sovrum med fönster som är det perfekta barnrummet/arbetsrummet. Nylagt laminatgolv i det mindre sovrummet.

Trevligt arbetskök med stort fönster, vita väggar och nylagt laminatgolv. Vita skåp och fina arbetsbänkar i trä. Stort fönster mot lugnt läge och flertalet köksskåp för god förvaring. I köksutrustningen ingår spis, spisfläkt, ugn, kyl/frys och för bekvämlighetens skull finns här även en diskmaskin!

Stambytt badrum med kaklade väggar i vitt och ljust klinkergolv. I badrummet finns wc, handfat med kommod, badrumsskåp med spegel samt badkar.

Välkomnande hall med tre inbyggda originalgarderober samt finns det i hallen även plats för avhängningsmöbel för ytterkläder. Vita väggar och nylagt laminatgolv även här!

-Högst upp i huset

-Gavelläge som ger rikligt med ljusinsläpp

-Maximalt planerad

-Smart extra sovrum

-Begränsad insyn 

-Endast några minuter till Telefonplans tunnelbanestation

-Lummiga och mysiga kvarter med bland annat Svandammsparken i närheten

-Expansivt område med allt från sekelskiftesbyggnader till nyproduktion