BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Tegelbruksvägen 14

  • 2 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 3546
Värdera din bostad

Beskrivning

Välplanerad 2:a mitt i centrala Midsommarkransen. Lugnt läge och stora, fina fönster med härligt ljusinsläpp mot innergården! Närområdet erbjuder fantastiska grönområden med möjlighet till både bad och lugnande promenader med bl.a. Svandammsparken. Nerför gatan hittar ni Skvallertorget med ett rikt utbud av restauranger och caféer. Åt andra hållet finns trendiga Telefonplan med bl.a. populära Svenska Hamburgerköket, Sushiköket, nyöppnade Nalle & Kroppkakan, Tellus bio och café samt flera pärlor. Här bor man i en stad i staden.

I det rymliga vardagsrummet finns plats för soffgrupp samt större matplats om man så önskar. Stort fönsterparti i lugnt läge mot gård och grönska. Charmigt fiskbensparkettgolv och ljusa väggar. Det smart planerade sovrummet rymmer en 1,40-1,60 m-säng, så här får även paret plats! Möjlighet att även möblera med mindre byrå. Stort fönster mot grönska. Ljusa väggar och linoleummatta.

Fint kök med stort fönster, ljusa väggar och praktiskt linoleummatta. Vita skåp och arbetsbänkar av laminat. Utrymme för mindre matplats. I köksutrustningen ingår spis med ugn, spisfläkt och kyl/frys.

Fint badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta. I badrummet finns wc, tvättställ, handdukstork samt duschhörna.

Välkomnande hall med avhängningmöjligheter för ytterkläder och skor. Ljusa väggar och parkettgolv, bra förvaring i tre garderober.

- Optimalt läge i Midsommarkransen
- Juridisk person kan godkännas
- Smart och funktionellt sovrum med plats för 1,60 m-säng
- Stora fönster med fint ljusinsläpp mot innergård
- Centralt placerad, men på lugn adress
- Eventuell möjlighet att köpa loss vindsutrymmet ovanför lägenheten och bygga etage
- Ingen insyn och högt i tak
- Vindsförråd