BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Stureby

Bastuhagsvägen 52, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 2390
Värdera din bostad

Beskrivning

På lugn gata, inbäddad i grönska och natur finns nu detta guldkorn att förvärva. Centralt beläget i Stureby med närhet till T-bana och kommunikationer.

Väl inne i lägenheten presenteras ett fullbordat och ljust hem med nyproduktionens alla bekvämligheter. Mellan kök och vardagsrum skapas härliga umgängesytor i den öppna planlösningen, balkongdörren bidrar till ett vackert ljusinsläpp såväl som extra yta under de varmare månaderna. Sovrummet rymmer dubbelsäng och praktisk förvaring i tre rymliga garderober. Helkaklat och stilrent badrum med tvättmaskin och golvvärme. Även hallen erbjuder goda förvaringslösningar med väggfasta garderober. Ett inflyttningsklart och fräscht boende där du endast behöver sätta din prägel på inredningen!

I närområdet finner du bl.a. nödvändigheter såsom Stureby vårdcentral, apotek, ICA BEA Svedmyra, Globen shopping samt Farsta centrum som nås med både bil och cykel. Utmärkta kommunikationer med T-banans gröna linje, buss 161 som snabbt tar dig in till Älvsjö och pendeltåg och med bil tar du dig smidigt ut på Örbyleden. In till Södermalm och pulsen cyklar du på endast 15 minuter.

- Balkong i nord-nordväst ger sen kvällssol.
- I avgiften ingår värme, vatten, Must Carry Basutbudet Svt 1, Svt 2, Svt 24, Kunskap/barnkanalen samt bostadsrättstillägg på hemförsäkringen.
- Toppfräscht boende med nyproduktionens alla bekvämligheter, såsom välplanerade umgängesytor, stor balkong, genomtänkta förvaringsutrymmen samt diskmaskin och tvättmaskin.
- Generösa ljusinsläpp med stora fönster och balkongdörren i glas.
- Ett rymligt och luftigt sovrum med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring.
- God närservice med bl.a. apotek, vårdcentral, matbutik och shopping.
- Utmärkta kommunikationsmedel med både T-bana och busslinjer.
- Ambitiös Brf med långsiktiga och hållbara lösningar som pågår löpande. Brf Parkslingan är ett Svanenmärkt projekt där samtliga bostäder är utrustade med induktionshäll som minskar elförbrukningen. Ett Svanenmärkt hus är bra ur miljösynpunkt och även passande för allergiker genom noggrann granskning och krav på minimering av oönskade kemikalier och emissioner.