BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Midsommarkransen

Majstångsvägen 11

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • Såld
  • 2628
Värdera din bostad

Beskrivning

Fräsch och välplanerad 2:a mitt i centrala Midsommarkransen. Lugnt läge på återvändsgata och stora, fina fönster med härligt ljusinsläpp mot innergården! Närområdet erbjuder fantastiska grönområden med möjlighet till både bad och lugnande promenader med bl.a. Svandammsparken. Närhet till mysiga Skvallertorget med ett rikt utbud av restauranger och caféer. Åt andra hållet finns trendiga Telefonplan med bl.a. populära Svenska Hamburgerköket, Sushiköket, nyöppnade Nalle & Kroppkakan, Tellus bio och café samt flera pärlor. Här bor man i en stad i staden.

I det rymliga vardagsrummet finns plats för soffgrupp samt större matplats om man så önskar. Stort fönsterparti i lugnt läge mot gård och grönska. Fint ekparkettgolv och ljusa väggar.

Det smart planerade sovrummet rymmer en 1,40-1,60 m-säng, så här får även paret plats! Ljusa väggar och ekparkettgolv.

Fint kök med stort fönster, ljusa väggar och ekparkettgolv. Bra förvaring bakom de vita skåpsluckorna, bra med arbetsbänkar. I köksutrustningen ingår spis med ugn, spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys.

Fint badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta. I badrummet finns wc, tvättställ samt badkar.

Välkomnande hall med avhängningmöjligheter för ytterkläder och skor. Ljusa väggar och ekparkettgolv, bra förvaring i tre inbyggda garderober.

- Optimalt läge i Midsommarkransen
- Smart och funktionellt sovrum med plats för 1,60 m-säng
- Stora fönster med fint ljusinsläpp mot innergård
- Centralt placerad, men på lugn adress på återvändsgata