BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Intresseanmälan

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.

Värdera din bostad

Jag godkänner BOSTHLMs behandling av mina personuppgifter. Läs mer i vår integritetspolicy.
Hammarby Sjöstad

Aktergatan 23, 2tr

  • 3 rum och kök
  • 82 kvm
  • 6.000.000 kr / Såld

Beskrivning

Unik gavellägenhet med fönster från golv till tak i tre väderstreck. För Er som söker ett boende med högt ställda krav, fokus på detaljer och finess och där det bara är att flytta in. Härligt ljusflöde i samtliga rum. Vattenutsikt mot Sickla kanal och dess båtliv. Utgång till den härliga balkongen ifrån dom sociala ytorna i ett fritt söderläge med sol stora delar av dagen och plats för grill och sittgrupp. Ni får även ett helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare av hög kvalitet. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Gott om förvaringslösningar i garderober, walk-in-closet samt stort källarförråd. Nya ytskikt i köket, slipade golv, målning av tak och väggar gjordes 2015. Lugnt trapphus med endast två lägenheter per våningsplan.

Kök - som inbjuder till matlagningssällskap
Sobert och väldisponerat kök med stor matplats, och härligt ljusflöde genom fönster från golv till tak. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har vita matta luckor. Ljus carraramarmor arbetsbänk som inbjuder till matlagningssällskap bryter av mot de vita väggarna och ekparkettgolvet. Köksutrustningen från Siemens består av häll, köksfläkt, ugn, integrerad diskmaskin samt hel kyl och hel frys. Nya ytskikt i köket 2015.

Vardagsrum - ett rum att trivas i året om
Vidare kommer man in i det fantastiska vardagsrummet. Det stora fönsterpartiet längs två väggar gör att rummet fullkomligt badar i ljus. Det finns gott om plats för en större soffgrupp och övrigt möblemang efter behov. Vitmålade väggar och ekparkett. Utgång till balkongen, som bjuder in till mingel och middagar.

Solig och stor balkong mot Sjöstadsparterren
Man har skapat en synnerligen gemytlig och inbjudande atmosfär för både vuxna och barn! Fantastisk solläge och markis. Balkongen är ingjuten i fasaden, det skyddar från vind och blåst.

Komplett badrum
Väldisponerat badrum med dusch, handduksvärmare, badrumsskåp, tvättmaskin, torktumlare, handfat med tillhörande förvaringslådor samt wc. Helkaklade väggar, klinkergolv med golvvärme och bra belysning. Inredningen byttes ut år 2015.

Sovrum med sjöutsikt
Två bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang. Målade väggar och ekparkett. Drömläge med utsikt mot föreningens innergård samt Sickla Kanal och dess båtliv.

Walk-in-closet  – för allt och lite till!
I anslutning till sovrum finns dessutom ypperliga förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare.

Välkomnande Hall
Välkomnande hall med avhängningsmöjligheter via en hatthylla. I hallen ligger ett vackert såväl som praktiskt stenbelagt golv.

Förråd
Mycket bra och rymligt förråd i huset.

NÄRHET
Här hittar du kombinationen av storstadskänslan och lugnet i ett! Som boende i Sickla Kaj har du tillgång till goda kommunikationer. Tvärbanan trafikerar i Hammarby Sjöstad från Sickla köpkvarter- Solna station i regelbunden trafik. Via närmaste Tvärbanestation Sickla Kaj (ca 30 meter) når du Gullmarsplan på några minuter för vidare transport med tunnelbana. Som inte det skulle räcka går även busslinjerna 74, 71 och nattbuss 96 som kompletterande trafik. Ett signum för Sjöstaden har blivit den trevliga kostnadsfria båtturen du kan ta mellan Luma - Barnängen - Henriksdalshamnen som tar dig runt i Sjöstan och över till Södermalm på ett smidigt sätt. Eller varför inte ta betalbåten Emelie från Sjöstan in till Nybrokajen eller Djurgården. Det är några av kvalitéerna som du som Sjöstadsbo blir bortskämd med.

Välkommen på visningarna av denna unika och helt fantastiska bostad!