BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 25, 1,5 TR

  • 1.5 rum och kök (möjlig 2a)
  • 44.3 kvm
  • Såld
  • 4150
  • 2074
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och yteffektiv drömlägenhet - möjlig 2a med låg avgift och direkt närhet till tunnelbana! Redan när du kliver in i lägenheten möts du av ett otroligt ljus från stora fönsterpartier och en otrolig rymd tack vare den generösa takhöjden. En härlig insynsfri utsikt mot grönskan utanför och tyst och lugnt tack vare 3-glas fönster. Välkommen till en av Sundbybergs äldsta föreningar i fastighet från 1926 i hjärtat av centrala Sundbyberg. Stabil förening med låga avgifter, välskötta fastigheter och egna parkeringsplatser. Tunnelbanestation Duvbo ligger ca 300 m från lägenhetens port.

Här får ni ett inflyttningsklart boende med ett charmigt originalkök med nyare vitvaror, elspis, kolfilterfläkt och kyl/frys (gasledningen finns kvar och kan återanslutas) och gott om plats för matlagning. Här har ni vita skåpsluckor i original med fina beslag och skåp i fullhöjd och gott om arbetsytor. Här har ni gott om utrymme för matplats för 4-6 personer. Vita väggar genomgående och ljusa nya golv, under detta golv ligger original trägolvet kvar. Intill köket ligger ett rymligt och helkaklat badrum i ljusa färger med dusch, wc, handfat, spegelskåp med belysning och toppmatad tvättmaskin.

Köket har två ingångar idag vilket möjliggör att skapa ett sovrum enkelt genom att sätta upp en vägg (se alternativ planlösning). Hallen inrymmer gott om plats för både avhängning samt utrymme för garderobslösning. Här har ni nya vitmålade väggar och ett vackert originalgolv som är slipat och vitlaserat sedan tidigare och som skänker en otrolig charm till hela lägenheten. Lägenheten är även försedd med säkerhetsdörr. Vidare till det rymliga vardagsrummet som inrymmer samtliga favoritmöbler. Stort fönsterparti som släpper in gott om ljus och fina välbevarade originaldetaljer som takrosetter.

Lägenheten passar utmärkt för både paret och singeln tack vare sina goda förvaringsutrymmen i hallen där ni får dubbel uppsättning av garderobslösning. Till lägenheten hör även två rymliga förråd. Takhöjden skapar rymd och gör att lägenheten känns större än sina 44,3 kvm. En trivsam pärla med kvadratmeterna på rätt plats. 

Trevlig förening med grönskande innegård med sittgrupper, gemensam takterass och egna parkeringsplatser. Bostaden ligger på lugn gata, centralt placerad i ett av Sundbybergs hetaste lägen uppe på höjden med närhet både till Tuletorget, Sundbyberg C och nybyggda Signalfabriken med dess affärer, restauranger och uteliv. Här bor du omgiven av småstadspuls och grönska, samtidigt som du har Stockholm city bara några minuter bort! Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana, pendeltåg, bussar och tvärbana.

Välkommen till denna pärla - tillträde omgående möjligt!

- Ljus välplanerad drömlägenhet med låg avgift som passar för både singeln och paret!
- Stora fönsterpartier (3-glas fönster) och fri utsikt över grönskan utanför
- Charmigt originalkök med gott om plats för matbord för större sällskap
- Helkaklat badrum i ljusa färger med duschhörna och toppmatad tvättmaskin
- Brf med mycket god ekonomi och välskött fastighet och innergård
- Utmärkta kommunikationer med Sundbybergs centrum i direkt närhet!