BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägersten - Hägerstensåsen

Bäckvägen 171, 2tr

  • 1.5 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 1619
Värdera din bostad

Beskrivning

Med lugnt trevligt läge i omåttligt populära Hägerstensåsen finns detta varma trevliga hem. Bostaden är genomgående i mycket gott skick då den har tagits väl om hand av sin ägare. Den senaste tiden har lägenheten genomgått en total förvandling med nytt fint helkaklat badrum, nytt rymligt kök med matplats, nya golv och målade ytskikt. Lugnt lummigt läge mot föreningen gröna trevliga gård.

Välkomnande hall med snyggt och praktiskt klinkergolv och förvaring i en stor garderob.

Optimalt planerat rum där den rymliga garderoben som skapar en stor alkov med gott om utrymme. Rummet har en härlig känsla av ljus och rymd med dess stora öppna yta, ljust målade väggar och generösa fönster som släpper in rikligt med solljus.

Nytt fint kök i vitt med vitt kakel och svart fog ända upp till tak. Luftigt trevligt kök med fönster mot föreningens lummiga gård och matplats för 4-6 personer. Utrustat med kyl/frys, elspis samt köksfläkt.

Det senaste tillskottet i lägenheten är det helt nya badrummet. Badrummet totalrenoverades under våren och är som taget från en inredningstidning. Vitkaklade väggar och svart/grå klinkers på golvet. Golvet har bekväm golvvärme för kalla fötter, stor trevlig dusch samt snygg och praktisk kommod, handdukstork, badrumsskåp med spegel samt wc.

Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenheten upptas som 1 rok i föreningens lägenhetsförteckning. Marknadsförs här som 1,5:a pga dess nuvarande disponering.