BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vasastan Östermalm

Birger Jarlsgatan 46 B, 5tr

  • 2 rum och kök
  • 69 kvm
  • Såld
  • 2550
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust drömhem anno 1928 på en av Sthlms bästa adresser intill lummiga Humlegården med en ytterst väldisponerad och luftig planlösning, generös takhöjd samt högt läge med balkong mot lummig innergård.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du en mängd vackra originaldetaljer varsamt bevarade i form av snickerier, profilerade lister, spegeldörrar samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. De vita väggarna tillsammans med den vitbehandlade fiskbensparketten bidrar till rymden och den luftiga känslan som andas elegans. Ett toppfräscht kök med vitvaror av högsta standard och kvalité, ett toppfint större badrum med wc och dusch, rogivande sovrum samt god förvaring i garderober.

Det tysta gårdsläget bidrar till lugnet som snabbt infinner sig väl inne i lägenheten och gör det svårt att tro att du befinner dig mitt i staden. Här du bor du mycket centralt med god närservice runt hörnet då flertalet butiker och restauranger finns alldeles utanför dörren.

Solid förening i välskött fastighet med mycket god ekonomi.

Bättre än såhär blir det inte, varmt välkommen på visning!

- Toppfin och ljus på bästa adress
- Generös takhöjd
- Högt läge
- Låg avgift
- Balkong mot lummig gård
- Underbara ursprungsdetaljer
- Bra förvaring
- Smakfullt renoverad till toppskick