BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Parkgatan 10, 2tr ö.g.

  • 2 rum och kök
  • 56 kvm
  • Såld
  • 2284
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett toppfint och ljust sekelskiftesboende anno 1899 på bästa adress intill omåttligt populära Kronobergsparken. Här bor ni med en optimerad planlösning, generös takhöjd och högt upp i huset med en stor och solig balkong.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där sekelskiftescharm samspelar med moderna materialval i en harmonisk balans. Fint bevarade originalgolv i trä, stuckaturer, takrosetter, vackra snickerier samt flera stora fönsterpartier som bidrar till ett härligt och genomgående ljusinsläpp i hela lägenheten. Ett väl tilltaget sällskapskök som gjort för trevliga middagar för större sällskap. Fräscht badrum och wc samt ett rymligt och rogivande sovrum mot innergården med anslutning till balkongen. Här är det lugnt och tyst med det lummiga gårdsläget och Kronobergsparken intill på andra sidan gatan. Goda kommunikationer med Fridhemsplans och Rådhusets T-bana endast några minuter bort.

Stabil och välskött förening med mycket god ekonomi och alla stora renoveringar genomförda.

Här erbjuds en dröm-tvåa på bästa adress med underbar känsla och höga kvalitéer utöver det vanliga. Måste upplevas på plats!

- Sekelskiftesfastighet anno 1899
- Toppfin och ljus högt upp i huset
- Lummigt och tyst läge mot innergård och Kronobergsparken intill
- Rymlig balkong med härligt sol-läge
- Generös takhöjd
- Smarta förvaringslösningar
- Vackra renoverade ytskikt
- Fräscht kök och badrum
- Utmärkta kommunikationer med bl.a. Fridhemsplans och Rådhusets T-bana