BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Krukmakargatan 31B, 2tr

  • 1.5 rum och kök
  • 44 kvm
  • Såld
  • 7821
Värdera din bostad

Beskrivning

På lugna trevliga Krukmakargatan återfinns denna varma trivsamma bostad, smakfullt renoverad med tidstypiska detaljer väl bevarade. Stort och snyggt utformat kök med plats för de stora middagarna. Bostadens öppna planlösning gör den perfekt för socialt umgänge.  Genomgående i mycket gott skick med många vackra 20-talsdetaljer såsom fiskbensparkettgolv, takrosetter och stuckaturer.  Den väl tilltagna takhöjden, ca 280cm, tillsammans med de generösa vackra spröjsade 20-talsfönstren ger en härlig känsla av ljus och rymd.  Ett hem att trivas i. Om så önskas finns möjlighet att skapa en minitvåa, se alternativ planlösning.

Hall – Innanför säkerhetsdörren finns lägenhetens fina och praktiska tambur med ljust målade väggar, infällda spotlights i taket och eluppvärmt klinkergolv. Upplevelsen av ett varmt och trevligt hem finns redan här.  Direkt till höger i tamburen finns en tidstypisk hatthylla målad i vitt och mittemot återfinns två stora garderober.

Kök – Köket och vardagsrummet i öppen planlösning gör bostaden till den ultimata samlingsplatsen. Matplatsen i köket rymmer flertalet matgäster, om så önskas kan även köksön användas som matplats för 2 personer. Smakfullt renoverat kök med vita skåpsluckor och arbetsbänkar i massivt trä ger tillsammans med de påkostade vitvarorna en känsla av kvalitét utöver det vanliga.  Fullt utrustat med helintegrerad kyl/frys, helintegrerad diskmaskin, takhängd köksfläkt i rostfritt stål samt en mycket fin gashäll från Smeg. Fondväggen i köket som är gjord av italienskt spackel sätter pricken över i:et i det påkostade köket.

Vardagsrum – Ett varmt och trevligt hem med de rätta detaljerna. Djupa fönsternischer, vackert fiskbensparkettgolv, stora spröjsade fönster, takrosetter och stuckaturer. De generösa fönstren, den öppna planlösningen och den tilltagna takhöjden ger en härlig känsla av ljus och rymd. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för både soffa och fåtöljer. Kabeldragningar för tv finns på båda sidor om vardagsrummet.

Sovalkov – Den generösa sovalkoven är ca 180x230 cm stor och har plats för en dubbelsäng.

Badrum – Smakfullt renoverad med vitkaklade väggar och grå vertikal bård i duschen samt grått eluppvärmt klinkergolv. Vikbara dubbla glasdörrar och dubbla duschmunstycken från Grohe. Wc, infälld badrumsspegel och handfat med kommod. Vattenburen handdukstork samt infällda spotlights i taket. Förberett för tvättmaskin, med el och vatten fördraget.

Observera att de alternativa planskisserna är förslag/inspiration. En eventuell ombyggnation bör alltid utredas via fackman och efter godkännande hos brf samt berörd myndighet.