BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sickla Strand / Nacka

Sickla sjöväg 1, 4tr

  • 4 rum och kök
  • 100 kvm
  • Såld
  • 2946
Värdera din bostad

Beskrivning

På bästa adress vid populära Sickla strand erbjuds nu en unik möjlighet att förvärva ett riktigt drömboende högst upp i huset med solig och inglasad balkong som har sjöutsikt och ett härligt söderläge med sol från morgon till kväll! Skyddat och barnvänligt område med Nacka naturreservat och Hammarbybacken tvärs över viken.

Väl inne i lägenheten möts du av ett genomgående toppskick och en luftig planlösning som tillsammans med det naturnära lugnet skapar en unik känsla. Lägenhetens hörnläge ger fina ljusinsläpp från tre väderstreck. Här finner du rymliga och rogivande rum med tidlösa färger och material, ett stort sällskapskök med öppen planlösning mot vardagsrummet, två toppfräscha badrum samt tre sovrum. Den rymliga balkongen har ett härligt sydvästläge mot Sickla Sjö och bjuder in till umgänge både under sköna sommarkvällar samt under övrig säsong då balkongen är inglasad.

På minuters promenadavstånd finner du bland annat Sickla Köpkvarter med sina många butiker och Saluhall samt Dieselverkstaden med alla dess kulturella attraktioner. Det finns även flera förskolor och skolor i närområdet. Kommunikationsmässigt finns goda bussförbindelser i alla riktningar, däribland buss 401 och 403 samt Saltsjöbanan och tvärbanan. Det tar cirka 5 min med bil in till stan och ca 10 min med buss / tåg. Här bor du i en omåttligt populär och välskött förening med god ekonomi och låga avgifter i relation till andra motsvarande moderna fastigheter i området.

Missa inte detta unika tillfälle, den här lägenheten måste upplevas på plats!

- Bästa adress högst upp i huset
- Stor inglasad balkong med fri sjöutsikt och härligt söderläge med sol från morgon till kväll
- Nacka naturreservat och Hammarbybacken tvärs över viken
- Skyddat och barnvänligt närområde med flera förskolor och skolor
- Två badrum och kök med öppen planlösning mot vardagsrum
- Genomgående toppskick och generösa ljusinsläpp från flera väderstreck
- Goda förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och stort källarförråd
- Omåttligt populär och välskött förening med god ekonomi och garage
- Mycket goda kommunikationer finns i närområdet via bussar, saltsjöbanan och tvärbanan