BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Vällingby

Kirunagatan 52, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 58 kvm
  • Såld
  • 3894
Värdera din bostad

Beskrivning

Rumsbeskrivning

Med bästa läge i föreningen, högt upp i huset finns denna underbara resa tillbaka i tiden i modern tappning. Lägenheten andas 50-tal efter att ägaren varsamt renoverat lägenheten. Renoverade originaldetaljer och ett nytt kök i genuin 50-talsstil. Läget, ljuset och känslan i lägenheten gör denna bostad till något utöver det normala. 

Välkomnande hall med schackrutiga golv och ljusa väggar. Gott om förvaring i städskåp och avhängning på hatthylla.

Från hallen, genom den vackra glasinfattade originaldörren nås lägenhetens vardagsrum. Vardagsrummet fullkomligt badar i solljus med dess stora fönster i söderläge. Rummet har vackra originalparkettgolv och ljusa väggar. Härifrån nås  lägenhetens trevliga balkong.

Perfekt balkongen då den är belägen högst upp i huset. Här finns sol stora delar av dagen så den är vänd i söderläge. Solen finns på balkongen från ca kl 10 till solen går ner.

Mycket trevligt kök som renoverats med hög fokus på att återskapa 50-talet. Golv, köksbänkar, stänkskydd, skåpluckor och kökshandtag, bara för att nämna några av detaljerna som bidrar till att få känslan av byggnadsåret. Välutrustat med inbyggnadsugn, köksfläkt, keramisk spishäll samt en snygg kyl/frys. I köket finns en rymlig matplats för 6 personer med en trevlig fondvägg för att ytterligare förstärka den härliga känslan i rummet.

Väldisponerad sovrum med en hel garderobsvägg som rymmer det mesta och lite till i klädväg. Mysig korthårig heltäckningsmatta och snygg fondtapet. Från sovrummets fönster finns rogivande utsikt över grönska.

Helkaklat badrum med badkar, wc, tvättställ med kommod samt badrumsskåp och spegel.