BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gröndal

Gröndalsvägen 147

  • 6 6 rum och kök, varav 4-5 sovrum.
  • 139 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt

Bo sjönära och i lugna kvarter – i Ekensberg är det lätt att trivas! Etagelägenhet med ovanligt stora rum, högst upp i huset med två balkonger och som genomgående renoverats till toppskick år 2011. Luftig och öppen planlösning med gott om plats för en bekväm vardag långt utöver standard. Här behöver man inte luta sig ut genom fönstren, här räcker det att man lutar sig tillbaka i sin egna hörna och njuter av Mörtviken och Mälarens vatten med sommarens badplats och vinterns skridskobana, alldeles nedanför fönstret.

NEDRE VÅNING med stora sällskapsytor för umgänge och gemenskap. Inbjudande kök med hög standard på vitvaror och med öppen planlösning mot vardagsrummet/matplatsen. Generösa fönsterpartier med utgång till en av lägenhetens två balkonger – här kan man njuta av solen större delen av dagen och långt in på kvällen. Bekväm dusch och klädvård i anslutning till entrén och sovrum/kontor med flera användningsområden – allt efter behov. Vardagsrummet kan omdisponeras och inrymma ännu ett sovrum (lägenheten är ursprunglingen 6 rum och kök), här finns gott om rum för den större familjen.

ÖVRE VÅNING med ljuvligt master bedroom, här kan man insupa morgonkaffet på sovrummets balkong och vakna till behagligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Två charmiga barnrum och rejäl klädkammare för klädavhängning och all tänkbar förvaring. Exklusivt badrum med sinne för detaljer.

Fantastisk boendemiljö med natur och vatten utanför porten, en trygg miljö för barnen med skola, flera förskolor och buss i direkt närhet. Promenadavstånd till Gröndals Centrum med tvärbana som tar en vidare in mot staden. Eller varför inte ta skärgårdsbåten från bryggan in till Stadshuset. Kort och gott, ett hem som inte ger mer att önska!