BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Kvarnholmen

Tre kronors väg 39

  • 2 rum och kök
  • 54 kvm
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu finns chansen att köpa denna fantastiskt fina och välplanerade 2a i Oscar Properties historiska projekt Bageriet.
En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med fina materialval! 

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor och bra förvaring i intilliggande klädkammare. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet erbjuder generösa ytor och här ryms enkelt större soffgrupper, matsalsbord och annat möblemang. Från vardagsrummet når man bostadens balkong som ligger i härligt läge och utsikt. Här finns plats för matplats eller loungegrupp. 

Köket i bostaden är special- och arkitektritat, bänk- och högskåp med släta luckor i mörkgrå kulör. Extra djupa bänkskivor och lågt stänkskydd av grå marmor. Köksutrustningen består utav en helintegrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd varmluftsugn samt en induktionshäll. Matplats i en öppen lösning med vardagsrummet som möjliggör för riktigt stora sällskap.

Bostadens sovrum är rymligt och här får man enkelt plats med dubbelsäng. Bra förvaring i form av inbyggda garderober. Här har man lagt in en heltäckningsmatta för mer ombonad känsla. 

Badrummet är stilrent med mosaikgolv i en matt varm vit kulör, vitt kakel och delvis målade väggar samt tak i en grå kulör. Badrummet innehåller wc, handdukstork, golvvärme, handfat, tvättmaskin, torktumlare samt dusch. Dimbar tak- och väggbelysning i kromat utförande. 

Bostaden har genomgående fint plankgolv, målade väggar och stora fina industrifönster. Till bostaden hör även ett förråd.

Ett hem att trivas i!

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 2 rum och kök varav 1 sovrum. Våningsplan 1 trappa, hiss finns. Föreningen Brf Bageriet 3.

Ekonomi, månadsavgift

Månadsavgift 4 483 kr (Värme, vatten, Kabel-TV (grundutbud), bredband ingår). Andel i föreningen är 0.6811 %.

Driftskostnad

Totalt 500 kr/mån (6 000 kr/år) varav El 300 kr/mån, Försäkring 200 kr/mån. Antal personer: 1. Driftkostnaderna är uppskattade.

Överlåtelseavgift

1 433 kr. Betalas av köparen.

Pantsättningsavgift

573 kr.

Byggnadsår
2015-2018

Uppvärmning
Vattenburen värme via radiatorer.

Ventilation
FTX-ventilation (mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning).

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Bageriet 3 registrerades hos Bolagsverket den 16 december 2014. Föreningen äger fastigheten Del av Nacka Sicklaön 38:19 och har byggt om (konverterat) befintliga byggnader på fastigheten för att i densamma upplåta lägenheter med bostadsrätt. Ombyggnation på Fastigheten påbörjades under Q4 2015 av Oscar Properties. Byggnaden innehåller 127 bostadslägenheter om 1-9 rok. Därtill har föreningens fastighet del i fyra st. gemensamhetsanläggningar, bland annat boendegarage, gård samt kommersiellt garage och gästparkering.

Kommande avgiftsförändringar
Föreningen har inga planerade höjningar framåt - uppgifter hämtade från föreningen 2024-04-19.

Kommande renoveringar
Nyproducerad fastighet, därav inga beslut om några kommande renoveringar.

Kabel TV, internet och telefoni
TV, bredband och telefoni via Ownit som utgörs av ett basutbud för TV, bredbandskapacitet 100/100 Mbit/s, samt telefoni som ingår i avgiften. Ownit levererar en TV-box och en router till varje lägenhet.

Gemensamhetsutrymmen
Samtliga lägenheter har ett tillhörande förråd. Postboxar inne i husets entré. Miljö- och återvinningsrum, cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum.

Garage
Garageplatser i intilliggande nybyggt underjordsgarage (gemensamhetsanläggning).
Enkel p-plats (1bil) 1000 kr/mån.
El-plats 1350 kr/mån.
Dubbelplats (2 bilar) 1800 kr/mån.

För aktuell kötid vänligen kontakta Viredo som administrerar garaget brf@viredo.se
I dagsläget är det kö till samtliga platser - uppgifter hämtade från Viredo 2023-08-09.

Juridisk person
Juridisk person godkänns ej.

Delat ägande
Föreningen godkänner delat ägande.

Ekonomi
Överlåtelseavgift betalas av köparen med 2,5% av prisbasbelopp och pantsättningsavgift med 1% av prisbasbelopp av låntagaren.

Pantsättningar
Att bostadsrätten är pantsatt betyder att nuvarande ägare har bolån med lägenheten som säkerhet. I samband med tillträdet löses samtliga lån så att du som köpare kan pantsätta bostadsrätten på nytt för eventuella egna bolån. Inga lån finns att överta.

Områdesbeskrivning

Området
Mellan skärgård och innerstan och bara några minuter från Slussen växer nu en ny och spännande stadsdel fram - Kvarnholmen. Här hittar du bostäder, arbetsplatser, närservice, restauranger, förskola, skola och fantastisk natur i en historisk miljö.

Kvarnholmen ligger i Nacka Kommun och omgärdas av Saltsjön och farlederna in mot Slussen längs den norra sidan och Svindersviken på den södra och östra sidan. Den norra sidan vänder sig mot livliga och öppna Saltsjöns vatten och det är även här som sjöbussen och båttaxi angör. Det är också här du kan se de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm. Den södra sidan med utsikt över Svindersviken är betydligt lugnare och bildar en sluten oas.

Marina med båtplatser och gästhamn
Den planerade marinan på södra Kvarnholmen ingår i detaljplan 4. Här ska anslutande kajer, vägar och bostäder färdigställas innan marinan kan tas i drift. När den är klar kommer gäster att kunna lägga till vid en nybyggd gästhamn och här kommer du som boende på Kvarnholmen att ha möjlighet till en egen båtplats.

Skolor och förskolor
Höstterminen 2017 öppnade efterlängtade Ebba Brahe skola med klasser F-6 som har en uttalad ambition att göra till Sveriges bästa! Skolan ligger i den gamla Makaronifabriken och är sammanlänkad med en nyare skolbyggnad. Skolan har klasser upp till årskurs 9 med drygt 700 elever. För mer info: http://ebbabraheskolan.se

Förskola finns också på Kvarnholmen i den gamla konsumbutiken på Tre Kronors väg. För mer information : www.alexanderskolan.se

Affärer och restauranger
Bageriet är närcentrum på Kvarnholmen och är under utveckling. Här finns bl.a. stor COOP-butik två gym (STC), apotek, bageri, pizzeria, vårdcentral och olika restauranger. Dessutom kan du promenera, cykla eller åka bil över Svindersviksbron till ICA-Maxi och Nacka Forum som ligger bara ca 1 km bort, för ytterligare utbud och service. 

Natur och fritid
Med utsikt över Djurgården och Fjäderholmarna har du tillgång till både lummiga strövområden och öppna gräsytor. Dessutom kommer en 2,2 kilometer lång strandpromenad att sträcka sig runt hela ön, med flera intressanta stopp längs vägen, som uteserveringar och fiskeplatser.

Kommunikationer

Kommunikationsmässigt finns buss som tar ca 10 min in till Slussen, eller varför inte pendelbåtarna som tar dig in till city på ca 20 min. Är du bilburen tar du dig till Danvikstull och Södra Länken på ett par minuter.

Från Kvarnholmens höjder har du utsikt över Stockholms hamn, Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö och vyer hela vägen till Vaxholm.

Varmt välkommen till vackra Kvarnholmen!

För mer information, besök gärna: www.kvarnholmen.com