BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älvsjö

Prästgårdsgränd 13, vån 3

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 2.950.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en av områdets absolut bästa 2:or! Här har man 63 välplanerade kvadratmeter, lägenheten ligger högst upp i huset (hiss finns) och har ett ostört och fint läge. Hela lägenheten är i toppskick och varje detalj är genomtänkt.

Det fina köket har generösa arbetsytor och en rejäl matplatsdel för 6-8 personer. Här har vägg tagits ned mot hallen för en mer öppen och inbjudande känsla. Detta gör också att hallen kan användas till både bra avhängningsplats (3 garderober) vid entrén och en trevlig läsplats med fåtölj. Vardagsrummet ligger i ljust och fint västerläge. Går man ut på balkongen har man den perfekta solplatsen under eftermiddag och kväll. Öppen och trevlig utsikt! Vidare in i lägenheten har man ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord, byrå eller extra garderober. I anslutning till sovrummet, med ingång från hallen, har man en stor klädkammare som inrymmer massor av förvaring och kläder. Sist men inte minst har man badrummet. Renoverat och modernt med allt man kan önska sig. Här finns WC, dusch, kombitvättmaskin, stort handfat med kommod undertill och spegelskåp ovan. Genomgående har lägenheten fina ekparkettgolv och en sober färgsättning.

Populär Brf med god ekonomi. Föreningen äger marken, har låg belåning samt 17 hyresrätter (dold tillgång) kvar!

Med pendeltåget tar du dig in till Stockholm C på under 10 minuter. En bonus till det centrala läget är att man kan njuta av lugnet i närliggande Älvsjöskogen, en mycket uppskattad oas för Älvsjöborna med både elljusspår, utegym, grillplatser och fotbollsplan.

Välkommen på visning!