BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Ottsjövägen 16

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 3.050.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Allmänt om bostaden - Unik gaveltvåa med uteplats
En välplanerad gaveltvåa belägen i populärt område på återvändsgata. Här kan du ställa höga krav på skick, ljusinsläpp, närhet till grönska, vackra ytskikt och detaljer i original. Bostaden ingår i en av Årstas bästa föreningar med låg belåning.

Välkommen att upptäcka en gömd pärla. I detta hus öppnar sig en ljus gavellägenhet på markplan med harmonisk omgivning. Inbjudande hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. Utrustad med säkerhetsdörr. Här erbjuds gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Genomtänkt och rymligt kök med gott om plats för arbetsytor och förvaring. Stilrent inrett med naturmaterial som genomgående tema. Maskinellt utrustat med kombinerad kyl och frys, diskmaskin, häll med tillhörande ugn och fläkt. Väl tilltagna arbetsytor och praktisk, generös samt genomtänkt förvaring. Invid köket finns möjlighet till matplats för sällskap om 4-8 personer. Fräscht och helkaklat badrum som är stambytt. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare, dusch, wc, golvvärme, kommod, förvaring och handfat. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier i två olika väderstreck. Här erbjuds mycket generöst ljusinsläpp tack vare gavelläget. Här finns gott om plats för soffgrupp och övrig möblering så som tv-möbel. Från vardagsrummet nås lägenhetens rymliga uteplats belägen i ett västligt läge vid en grönskande slänt. För den odlingsintresserade finns goda möjligheter att sätta sin prägel. Lägenheten erbjuder rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och extra möblering såsom byrå och sängbord. I sovrummet finns dessutom tre garderober som erbjuder mycket god förvaring. I anslutning till rummet finns lägenhetens förråd för ytterligare förvaring.

- Topprenoverad
- Gavellägenhet
- Mycket bra förvaring
- Lummig omgivning
- Gedigen bostadsrättsförening med låg belåning
- Populär adress på återvändsgata
- Närhet till Årsta torg och Årstaskogen med promenadstråk vid vattnet
- Goda kommunikationer nära Gullmarsplan, Linde och Globen

Allmänt om Årsta
Nästan hela Årsta ligger utmed den södra sidan av Årstaviken precis söder om Södermalm. Området är mycket eftertraktat tack vare sin närhet till innerstan men också för sitt natursköna läge. Här finns stora grönområden som Årstaskogen, som i norr gränsar till Årstaviken, och Årstafältet men även flera mindre parker och promenadstigar som t ex Storängsparken. Inom en kort cykeltur på 10 min ligger närmsta grannen Södermalm som bjuder på shopping och restauranger som tillfredsställer den mest kräsne gourmanden.