BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Buteljgatan 24

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • 3.755.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

VACKER TVÅA MED ÖPPEN PLANLÖSNING OCH STOR BALKONG I SÖDERLÄGE!

Varmt välkomna till denna drömbostad attraktivt belägen i fantastiska Liljeholmskajen! Här bor ni endast ett stenkast från badbryggor, restauranger, kommunikationer och naturstråk. Ett boende av högsta klass med stilrena materialval och en tilltalande planlösning. Detta är ett bekvämt boende i en fastighet från 2011 med design utöver det vanliga. Vidare erbjuds ett hem med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde i bostaden. Öppen social planlösning mellan kök och vardagsrum samt stor balkong med sol nästan hela dagen. Här finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, gott om förvaring med elfa-system, badrum med tvättmaskin/torktumlare och dessutom ett stort förråd i källarplan. Ytskikten går i en behaglig färgsättning och golven är av fin ekparkett. 

Brf Sjövikstorget är en familjär och stabil förening med mycket god ekonomi. Föreningen äger marken (ej tomträtt) och har amorterat flitigt sedan fastigheten stod klar 2011. Föreningen har en lummig innergård som är en grön oas under sommarhalvåret.

Här bor ni mitt i eftertraktade Liljeholmskajen i perfekt läge med direkt närhet till Årstaviken, badbryggor och Sjövikstorget. På kort promenadavstånd nås Liljeholmens stora utbud av shopping och kommunikationer. Närområdet myllrar av mysiga caféer, populära restauranger och flertalet butiker. Ett vackert hem med endast ett stenkast från Södermalm. Området erbjuder även grönområden kring både Årstaviken och Tantolunden och vackra promenad- och joggingstråk. Vid Liljeholmen finns stor galleria samt kommunikation i form av tvärbana, bussterminal och flygbussar. Endast en tunnelbanestation bort är ni innanför tullarna vid Hornstull.

Varmt välkomna på visning!

- Soldränkt balkong i söderläge!
- Öppen social planlösning
- Kök med plats för större matgrupp
- Generöst sovrum med plats för skrivbord
- Badrum med tvättmaskin/torktumlare
- Populär förening med mycket god ekonomi som äger marken
- Övernattningslägenhet, tvättstuga, garage och lummig innergård med grillplats
- Perfekt läge ett stenkast från Årstaviken, badplatser, restauranger, butiker och kommunikationer