BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan/ Johanneshov

Grafikvägen 16, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 44 kvm
  • 3.100.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Charmig tvåa belägen på lugn återvändsgata med naturen runt knuten och absolut närhet till tunnelbanan och endast en kort promenad in till Södermalm!

Lägenheten är optimalt planerad med ljust och rymligt vardagsrum som erbjuder plats för soffdel och naturlig matplatsdel. Generöst fönsterparti i charmigt burspråk bjuder på ett härligt ljusinsläpp och utsikt mot trevliga Grafikvägen. Utgång till rymlig balkong i rakt söderläge. Här kan du njuta av solens strålar under hela dagen. Plats finns för bord, stolar och växter. Lägenheten erbjuder ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Praktiskt med garderobsvägg för förvaringsmöjligheter. Sovrummet ligger mysigt mot skogsdunge i rofyllt läge. Köket är stilrent renoverat med goda förvaringsmöjligheter bakom vita skåpsluckor. Maskinell utrustning består av spishäll, ugn, fläkt, micro, kyl/frys samt diskmaskin. Köket ligger också med ett insynsskyddat läge mot grönska. Grönskan vid kök och sovrum är väldigt mysig under vår och sommar. Här är det inte ovanligt att se rådjur, ekorrar, harar eller njuta av fågelkvitter. Välkomnande hall med plats för hatt- och skohylla samt bra förvaring i charmiga originalgarderober med överskåp. Till detta ett fräscht, helkaklat badrum med dusch med vikbara glasväggar, komod med spegel ovan och wc. Nuvarande ägare disponerar dessutom ett rymligt källarförråd och en matkällare. Missa inte denna charmiga och mysiga lägenhet i populära kvarter!

Brf Kopparsticket har en välskött fastighet då de har de stora renoveringarna bakom sig, såsom stambyte, fasad, balkonger och fönster. Föreningen har dessutom 8 hyresrätter kvar som utgör en dold tillgång samt 5 lokaler som genererar intäkter. Tre av hyresrätterna är sålda i närtid.  

- Balkong i soligt söderläge
- Kök och sovrum mot lugnt läge
- Stora fönsterpartier med fina ljusflöden 
- Stabil Brf
- Brf med 8 hyresrätter kvar (dold tillgång) 
- Stambytt badrum  
- Renoverat kök
- Charmiga originaldetaljer
- Endast 3 min till T-bana
- Närhet till Södermalm
- Gångavstånd till Årstaviken

På populära Grafikvägen bor du ett stenkast från Gullmarsplans knutpunkt med tunnelbana, tvärbana och bussar. Hemköp, konditori och restauranger ligger runt hörnet. Söders citypuls med stort utbud av kaféer, barer och restauranger. Du kan snabbt och enkelt ge dig ut på vackra promenadstråk och joggingturer i grönskan kring Årstaviken. Endast några få minuter från Globen shopping med ett 40-tal butiker. För den evenemangs- och idrottsintresserade ligger Globen Arena och Tele 2 Arena en kort promenad från hemmet. I närheten finns även populära uteställen och nattklubbar. Har du tillgång till bil ligger lägenheten perfekt med närhet till Södra länken.

Varmt välkommen - anmäl dig gärna på hemsidan för att hållas uppdaterad!