BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen-Stora Essingen

Badstrandsvägen 27

  • 2 rum och kök
  • 40 kvm
  • 2.915.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

- Genomtänkt hörntvåa i superskick!
- Fiskbensparkett & originaldetaljer
- Förvaring av klass
- Rymlig balkong
- Högt i tak

Klicka på videosymbolen för film och intalad fakta om så önskas, snabbt & informativt! Välkomna till denna hörnlägenhet om 40kvm på Badstrandsvägen med rymlig balkong, bara adressen gör ju att här vill en bo. Funkislägenheten har originaldetaljer såsom fiskbensparkett, fönsterbänkskivor i marmor, högt i tak och stora fönster. Vardagsrummet är rejält och då alla väggar är möblerbara går det att möblera på flera sätt helt efter tycke och smak. I dagsläget ryms matplats, soffhäng samt arbetshörna. Från vardagsrummet nås också den härliga balkongen med trall där du kan pyssla både med odling & rekreation.

Köket har gott om förvaring bakom vita luckor och bänkskiva/kakel går i ljusa kulörer. Köket är levererat från Puustelli och är synnerligen genomtänkt. Maskinparken är från Siemens och innefattar tillexempelvis både inbyggd micro samt integrerad diskmaskin. Extra detalj äro fönstret i köket som släpper in ljus via sovrummet.

Sovrummet nås från vardagsrummet och har en glasdörr för att stänga om sig om man så vill. Burspråket ger extra charm. Här finns plats för 160-säng. Förvaringen är verkligen ett extra plus i denna tvårumslägenhet. Förvaring kan ju ofta vara ett aber, men icke i detta boende. I hallen finns fyra garderober plus en rymlig walk-in closet. Även källarförråd ingår.
Badrummet är stambytt och erbjuder både kommod & förvaringsskåp för jox du ej önskar ha framme. Handdukstork skänker extra lyx.
Bostadsrättsföreningen Essingepalatset stoltserar med egenägd mark, låg belåning, dolda tillgångar i form av tre hyresrätter. Intäkter från hyreslokaler samt parkeringsplatser ger extra klirr i kassan. På föreningens gård finns uteplats med grill för sköna sommarkvällar.

Önskar du bo downtown Stora Essingen i en välskött lägenhet, välkommen på visning!