BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hägerstensåsen

Bokbindarvägen 51

  • 2 rum och kök
  • 50 kvm
  • 2.980.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna extraordinära bostad som har genomgått en noggrann renovering där varje detalj har omsorgsfullt övervägts för att skapa enastående kvalitet och stil. Vid det senaste fönsterbytet valde säljaren att inkludera eleganta spanjoletter, vilket är ett exempel på den höga standarden i hela bostaden.

Alla ytor är smakfullt spacklade och målade med vackra taklister och golv som ger en känsla av hantverk och elegans. Här finns även en fantastisk walk-in closet med custom-made dörrar och ett nyrenoverat kök som andas en bistrokänsla och smidigt integreras i det öppna vardagsrummet.

En harmonisk röd tråd genomsyrar hela bostaden och skapar en enhetlig och stilfull atmosfär. Och låt oss inte glömma det unika inslaget av kaklade väggar i sovrummet – ett modigt val som verkligen sätter pricken över i:et på denna spektakulära bostad.

Denna lägenhet är helt enkelt en av de mest imponerande bostäderna på marknaden och erbjuder en unik möjlighet att lyfta din livskvalitet till nya höjder. Kontakta oss för att boka din visning och upplev detta drömboende på nära håll!