BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Marmorgatan 11 vån 2

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 12543
Värdera din bostad

Beskrivning

Denna välbevarade bostad lockar med en charmig atmosfär och en välkomnande planlösning som ger generöst med naturligt ljus. Med en balkong som vetter mot söder har du den perfekta platsen att njuta av grönskan som omger dig. I bostaden erbjuder rummen gott om utrymme och goda förvaringsmöjligheter som säkerställer din bekvämlighet.

Föreningen är välorganiserad och välskött, vilket bidrar till en trygg och trivsam boendemiljö. Föreningen har 17 st hyresrätter. Dessa hyresrätter utgör en dold tillgång för föreningen och innebär en betydande potentiell intäktskälla. Dessa hyresrätter ger inte bara ekonomisk stabilitet utan öppnar också upp för långsiktig tillväxt och utveckling för föreningen och dess medlemmar.

Här bor du i ett lugnt och trivsamt område med Söders puls runt hörnet. Precis intill finns populära Tantolunden med sina stora grönområden och charmiga kolonilotter. Det är också gångavstånd till Långholmen med klipp- och strandbad och det finns en fin strandpromenad längs Årstavikens vatten bort till Skanstull. All tänkbar service finns i området. Däribland flera stora mataffärer inom gångavstånd. Närhet till Götgatans hela affärsutbud samt Ringens Köpcentrum. Mycket goda kommunikationer i området med tunnelbanans gröna linje (Skanstull) och röda linje (Zinkensdamm), Södra Stations pendeltåg samt flera busslinjer bla. 55an och 3ans buss trafikerar i området.

Varmt välkomna till denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem i ett av stadens mest attraktiva områden!