BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Årsta

Eklångsvägen 9, 2 tr

  • 2 rum och kök
  • 54.2 kvm
  • 3.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Här bor du i en smakfull tvåa som enkelt kan återställas till en trea med genomtänkta materialval, bevarat original och väl tilltagna ytor samt gott om förvaring.


Välkomnande och ljus hall som öppnar upp mot lägenhetens resterande rum. I hallen finns gott om plats för avhängning i direkt anslutning till entrén. Invid hallen finns dessutom en rymlig klädkammare med praktiskt förvaringsmöjligheter. Säkerhetsdörr är installerad. När du går in i vardagsrummet möts du av generösa ytor och vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet kan möbleras helt fritt utifrån drömmar och behov. I vardagsrummet erbjuds vacker fiskbensparkett och ljusa väggar. Till lägenheten hör en mysig balkong i klockrent sydvästläge belägen mot lummig omgivning. Här kan du avnjuta solen från lunchtid till kväll. Fräscht och rymligt kök med stora fönsterpartier. Här finns gott om plats för förvaring och väl tilltagna arbetsytor. Maskinellt utrustat med kyl och frys, häll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Funktionell köksö som rymmer både förvaring, kyl och frys samt erbjuder mycket goda avställningsytor. Köket kan lätt delas av om man önskar ytterligare ett sovrum, se planlösning. Generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stambytt och helkaklat badrum med klinkergolv. Badrummet är utrustat med badrumsskåp, dusch, handfat, wc och handduksvärmare. Välskött och stabil förening.

Missa inte möjligheten, välkomna!


- Möjlig trea
- Bevarat original
- Stambytt badrum
- Rymlig klädkammare
- Balkong i sydvästläge
- Stora fönsterpartier och vackra ljusinflöden
- Källarförråd och matkällare
- Klockrent läge endast ett stenkast från Årsta torg
- Nära naturen och promenad/joggingstråk längs vattnet

På Eklångsvägen bor du både stads- och naturnära, med promenadavstånd till Södermalm/Hornstull, Gullmarsplan, Skanstull, Årstaskogens naturreservat och bara ca 500 meter ner till vattnet. Årstaviken med populära joggingstråk, utegym och badbryggor i Mälaren. Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Linde som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med en promenad på ca 10 minuter når du via Tantobron pulsen på Södermalm.