BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gullmarsplan, Johanneshov

Etsarvägen 10

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • 3.555.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna fantastiska tvårummare belägen i en idyllisk och grönskande närmiljö  mitt i Johanneshov i skuldfri förening. Optimal och lättillgänglig bostad som pga souterräng läget erbjuder ett högt och fritt läge över Grynkvarnsparken.


Ljus hall med goda avhängningsytor, garderob samt en klädkammare för ytterligare förvaring. Lägenhetens samtliga åtta fönster ligger mot grönska och utan insyn från grannar. Genomgående snyggt trägolv och ljusa väggar.
Luft och rymd genomsyrar vardagsrummet och erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från flertalet fönster i vinkel.  Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och matplats. Här når man också den generösa inglasade balkongen i perfekt solläge där du kan avnjuta ditt kaffe eller bjuda in dina vänner för trevliga sommarkvällar. Balkongen ger dig möjligheten att njuta av den grönskande omgivningen, samtidigt som du har den pulserande staden inom räckhåll.


Öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet för sociala stunder. Stilrent kök med ljusgrå luckor med tidstypiska beslag samt mycket god förvaring och arbetsytor. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn/spis, fläkt samt inbyggd micro. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Från sovrummet når man en välplanerad klädkammare  för dina kläder och accessoarer. Fönster mot en grönskade natur. Stort badrum med helkaklade väggar och klinkergolv, välplacerad nisch över handfatet för dina extra fina saker. I badrummet så erbjuds en rymlig dusch med skjutdörrar, handfat, badrumsskåp, handduksvärmare, vägghängd WC
Här bor du i ett modernt och välskött hus i klassiska kvarter. Brf Solfjäderns vackra hus smälter in i miljön och harmonierar väl med övrig bebyggelse och den närliggande parken.


Läget är lugnt men centralt med närhet till gullmarsplan, Södermalm, Globen och Tele2 Arena samt Årstavikens vackra natur med löpspår, utegym och badmöjligheter,. Denna lägenhet erbjuder inte bara närheten till spännande evenemang och underhållning, utan också ett lugnt läge.

- Klädkammare för god förvaring
- Helt skuldfri förening, belåningsgrad 0 kr/kvm
- Stor inglasad balkong med utmärkt solläge i syd/väst
- Ostört gavelläge
- Källarförråd på 3 kvm
- Välskött föreningi hjärtat av Johanneshov

 

Varmt välkommen på visning!