BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariehäll / Bromma

Adolfsbergsvägen 12

  • 3 rum och kök
  • 69.5 kvm
  • 3.650.000 kr / BUD
Värdera din bostad

Beskrivning

Uppe i en förtrollande gavelläge och inbäddad i en välrenommerad förening står denna smakfulla funkistrea och bjuder in till ett liv i ljus och rymd. Med storslagen naturlig belysning som strömmar in från tre väderstreck omfamnas varje vrå av detta underbara hem, vilket skapar en känsla av gränslös frihet och komfort. Här finner du även en öppen spis i vardagsrummet som ger en extra mysfaktor och skapar en varm och inbjudande atmosfär.

Ett badrum som är omsorgsfullt designat med ett fönster för att ge en fräsch atmosfär och tvättmaskin för extra bekvämlighet. Genomgående ljusa parkettgolv och klinker i hallen. Väggar målade i mjuka nyanser skapar en känsla av harmoni och lugn.

Njut av soliga dagar på den rymliga söderläge balkongen, perfekt för avkoppling och underbara stunder utomhus. Beläget i ett lugnt område med närhet till både Brommablocks mångfacetterade serviceutbud och Sundbybergs centrum samt trevliga promandstråk längst Ulsvundasjön. En exklusiv möjlighet att omfamna det bästa av stadsliv och natur i en och samma andetag.

Högst upp i huset
Gavelläge
Golvvärme i badrummet
Säkerhetsdörr
Stort vindsförråd + mindre i källaren
Öppen spis
Stambytt badrum
Balkong i söderläge
Bra ekonomi i förening
Närhet till Brommblocks
Närhet Sundbyberg centrum
Flertal kommunikations möjligheter



Högst upp i huset
Öppen spis
Gavelläge
Soligt läge på balkongen
Insysnskyddat läge
Renoverat badrum
Tvättmaskin & Diskmasin
Stabil föreningen
Äger marken

Föreningsinfo

Upplåtelseform och byggnad

Lägenhet - Bostadsrätt. 3 rum och kök varav 2 sovrum. Våningsplan 3 av 3, hiss finns ej. Lägenhetsnummer 11. Föreningen Brf Mattishill nr 11.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas med energiglas som byttes 2015 . Eldstad: Öppen spis.

Uppvärmning

Fjärrvärme.

Ekonomi, månadsavgift

Pris 3.650.000 kr / BUD. Månadsavgift 4 310 kr (Värme, Vatten Ett obligatorisk tillägg tillkommer om 189 kr/mån avseende bredband ingår). Andel i föreningen är 12.56 %.

Driftskostnad

Totalt 510 kr/mån (6 120 kr/år) varav El 350 kr/mån, Försäkring 160 kr/mån. Antal personer: 2.

Brf Mattishill nr 11 är en äkta bostadsrättsförening som innehar fastigheten Mattishill 11 med äganderätt. (Äger marken)
Föreningen består av 1 flerbostadshus och upplåter 13 lägenheter varav samtliga med bostadsrätt på adressen Adolfsbergsvägen 12. Den totala boarean (BOA) är ca 684 kvm och fördelas enligt följande:
1 rum och kök 7 st
3 rum och kök 4 st
4 rum och kök 2 st

Dessutom finns en hyreslokal som ger löpande intäkter till föreningen.

Parkering
Föreningen förfogar över 9 st parkeringsplatser och 2 garageplatser.
Hyra parkeringsplats: 300 kr/mån
Det är för närvarande ingen kö till parkeringsplats. (2024-03-25)

Gjorda renoveringar
2000-talet Fasaden putsades
2000-talet Balkonger byttes ut
2008 Renovering av tvättstuga
2008 OVK och energibesiktning
2011 Renovering av tak
2012 Byte av termostater
2015 Renovering av fönster, energiglas
2015 Byggnation av gemensam uteplats
2016 Radonmätning
2020 Installation av spaltventiler i fönsterbågar för att öka tilluften till lägenheterna.
2021 Stambyte
2021 Byte av elstammar
2022 Trapphusmålning

TV/Bredband
Bredband levereras av Stockholms Stadsnät - tillkommer som ett obligatoriskt tillägg på avgiften om 189 kr/mån för bredband via fiber 1000/1000Mb.
Man kan välja mellan Viasat och Zappa som TVleverantör - debiteras separat av bostadsrättsinnehavaren.

Gemensamma utrymmen
- Tvättstuga. Tvättstugan är utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare samt 1 separat torkrum.
- Gemensam toalett i källaren.
- Cykel och barnvagnsförråd ligger i källarplan och nås bekvämt från utsidan av huset.
- Grovutrymme för bla. däckförvaring, trädgårdsmaskiner mm.
- Föreningen har en gemensam trädgård med utemöbler och grill. Här finns också ett Odlingsland för bland annat tomater, sallad m.m På tomten finns även äppelträd, körsbärsträd och päronträd.
- Gemensam innergård som bjuder på gott om utrymme och sittplatser för större sällskap och önskvärda blomsterplanteringar. Den perfekta platsen för frukost och trevliga middagsbjudningar bland den grönskande omgivningen.

Nettoskuldsättning

Områdesbeskrivning

Området mellan Bromma och Sundbyberg utvecklas nu i snabb takt. I närheten byggs tusentals bostäder, kommunikationerna och omvärlden kommer allt närmare och nya stadsdelar reser sig ur det gamla. Den här utvecklingen kommer inte att upphöra, den kommer att accelerera. Hit flyttar nu allt fler unga och kreativa människor. Människor som hämtar influenser från hela världen och som reser utan gränser.

Till det här området flyttar du om du vill bo nära staden, flygplatsen, shopping, vatten och natur. För att skapa dig ett boende med internationella kvaliteter. Men också för att få vara med och skapa något helt nytt. För möjligheten att definiera nya kvarter, starta nya verksamheter och för att vara med och prägla en outnyttjad del av Stockholm.

I detta expansiva område byggs just nu framtidens förort där Stockholm förtätas och blir en ännu större storstad. Det här är en del av en global utveckling som syns i Shanghai, i Bronx och även här i Bromma. En urbanisering där innerstadskvaliteter flyttar utanför tullarna, industriområden blir bostadsområden och modern arkitektur kompletterar äldre hus. The Bronze uppförs i skarven mellan gammal bebyggelse och naturmark. Här skapas ett boende som både anknyter till platsen och bryter mot den - bostäder som pekar ut en helt ny riktning för utvecklingen av stadsdelen och Stockholm.

Ett stenkast från lägenheten ligger populära Annedalsparken med pulkaåkning, bollplan, gungor, plaskdamm och ett stort område avsett för picknick och samvaro. I anslutning till parken finns skogspartier med klätterträd och berghällar. Parker som Marabouparken, Lönnebergaparken och Åparken finns på gångavstånd.

Från bostaden är det även nära till Bällstaån, som erbjuder fina promenad- och cykelstråk längs vattnet till Karlbergs slott och Kungsholmen. I området finns bland annat skolor, förskolor, parker, aktivitetsplatser för stora och små, restauranger, affärer och butiker. Sundbybergs Centrum som enbart ligger inom 10-15 minuters gångavstånd erbjuder även mycket bra service med flertal mysiga restauranger, caféer, pubar, shopping och gym.

Området har goda kommunikationer i form av buss, tvärbana och pendeltåg samt T-bana. Förbindelserna kommer förbättras ytterligare med den nya tvärbanan. När den är fullt utbyggd kommer det att finnas snabba spårförbindelser till Sundbyberg, Bromma flygplats, Kista och Alvik samt flertal närförorter söder om innerstaden.