BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Fruängen - Hägersten

Hanna Rydhs Gata 30, 1tr

  • 3.5 rum och kök
  • 73.5 kvm
  • 3.200.000 kr / Såld
  • 2282
Värdera din bostad

Beskrivning

RENOVERAD 3,5:A MED INGLASAD BALKONG OCH FANTASTISKT LJUSINSLÄPP!

- Totalrenoverade ytskikt samt byggt upp ett extra sovrum/kontor
- Modernt renoverat kök i vinkel med nya vitvaror och exemplariska arbetsytor
- Bytt till en ny elcentral
- Härlig inglasad balkong i soligt sydostläge
- Fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck
- Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och utmärkt förvaring
- Generös hall med naturlig avhängningsyta
- Optimala parkeringsmöjligheter i föreningen
- Stabil förening med stora renoveringar bakom sig och låg belåningsgrad
- Promenadavstånd till Fruängens centrum där det kryllar av restauranger, caféer och butiker
- Utmärkta kommunikationer med både buss och tunnelbana

Varmt välkomna till Hanna Rydhs Gata 30, 1tr!

Här finner ni denna renoverade och oerhört välplanerade 3,5:a attraktivt belägen i den äldre delen av Fruängen. Bostaden utmärker sig med ett fantastiskt ljusinsläpp genom flera fönster i två väderstreck som låter dagsljuset flöda in fritt, en generös takhöjd samt en härlig inglasad balkong i soligt sydostläge. Lägenheten är i mycket fint skick då den renoverades 2023. Vidare erbjuds ni ett inbjudande och lättmöblerat vardagsrum, ett modernt renoverat kök med nya vitvaror samt goda arbetsytor och plats för matbord, två bra sovrum samt ytterligare ett extrarum som gjorts om med hjälp av en vägg i vardagsrummet, vilket gör planlösningen optimal! Äldre badrum där man målat upp väggarna och gjort det fräscht.

HSB BRF Långpannan i Stockholm är en stabil förening med flertalet stora renoveringar bakom sig och mycket god ekonomi. Föreningen har tvättstuga, cykelrum, en lummig gård samt flertalet parkeringsplatser att erbjuda sina medlemmar. Föreningen har en låg belåningsgrad om endast ca 4156 kr/kvm enl senaste årsredovisningen. Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett förråd beläget i källaren.

Här i mysiga Fruängen bor ni i ett trivsamt läge med promenadavstånd till Fruängens centrum som erbjuder ett gediget utbud av caféer, restauranger och trevliga butiker. Kommunikationerna är utmärkta med både buss och tunnelbanan. Med tunnelbana tar ni er er vidare till Södermalms härliga puls på endast nio minuter och till T-centralen på 18 minuter. På 5 minuters gångavstånd hittar ni anrika Långbro Värdshus med erkänt god mat och trevlig uteservering på somrarna. I anslutning till värdshuset finner ni även underbara Långbro Park med stora gröna ytor för lek på sommaren eller perfekta pulkabackar på vintern.

Välkomna hem!